• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
sylus to by byla moja trzecia@. pierwszą dostałam 19 maja, dugą juz 9 czerwca (ta byla po 21 dniach - powiedzialam o tym ostatnio lekarzowi, ale uznał to jako normę) no i teraz trzecia po 16 dniach. Wieczorem do niego zadzwonie i sie wypytam wszystkiego bo zaczynam schizowac. Przed ciażą mialam regularnie co 27 dni.

ja tez miałam regularnie, a teraz zobaczymy ale przy torbielach często są nieregulare miesiączki. kurde to zaraz bedziesz miała zielone swiatełko:-)

Objawy

torbieli:
  • zaburzenia cyklu miesiączkowego
  • krwawienia poza terminem miesiączki
  • bóle podbrzusza
  • stres
  • omdlenia
  • bóle głowy
  • odczuwalne bóle jajnika na którym znajduje się torbiel
  • mdłości oraz wymioty(rzadko, lecz zależy to od organizmu kobiety)
wiec nie denerwuj sie, bedzie dobrze! moze to naprwde pozostałośc po pęcherzyku Graffa, u mnie tak było!

sylwus jak wszystko bedzie dobrze to tak, zielone juz blisko ale ja sie nie potrafie cieszyc.
och, co ja bym dala za szwajcara, moze sobie wyskocze na miasto na jakis obiadek, (poki meza nie ma w domu;-)), a potem zjem z nim gotowane mielone???

cos dziwnego sie stało...

w niedziele wieczorem zrobiłam test owu- tak na wszelki wypadek, i wyszedł negatywny, dzis rano powtórzyłam-i wynik mam pozystywny!!! ale to dziwne bo wg cylku owulka powinna byc w poniedziełek....test mam taki ze wszakuje ze za 24-36 godzin ma byc owulka i do tej pory sie to sprawdzało, ale....skoku tempki dzis nie miałąm, sluz beznadziejny, szyjka twarda i tylko troche otwarta.....sama nie wiem co myslec....a wczoraj troche figlowalismy....

chyba nic mezusiowi nie powiem , tylko dzis tez go do wyrka zaciagne....

a moze akurat sie uda!

allaa, z chęcią bym się podzieliła, bo zostały mi jeszcze trzy:-)

modroklejka, działaj, działaj, a może się uda:tak::-D 3mam kciuki:-D

Edytko, teścik zrobię, ale dopiero za tydzień:-), wiem, ze jestem uparta, ale nie chcę się dołować, gdyby test był pozytywny, a @ by przyszła, wolę czekać.
A co do Twojego gołego tyłeczka, to ja miałam dzisiaj podobnie:-) Przyjechał do nas wujek mojego M, a był juz o 7 rano, a o tej porze to ja jeszcze śpię:-) no a śpię ubrana w strój Ewy, mój M to ze śmiechu nie mógł, bo ja sie przykryłam po same uszy:-D Na szczęście wujek nie przyszedł do sypialni, tylko usiadł w salonie:laugh2:

reklama
hehe...

mysle ze wypędzenie żołnierzyków na plac boju raz dziennie im nie zaszkodzi....
od dzis do niedzieli zrobie im codzinenne polowanie na jajeczko:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry