• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

allaa mozliwe ze dostalas juz okres, pewnie sie wszystko rozregulowało , a przy torbielce to juz wogóle mozliwe!

dziewczyny własnie maiłam niebo w buzi:-)
kupiłam bób ugotowałam i obralam ze skóki, na patelni podsmażyłam 2 ząbki czosnku i jedną młodą cebulke do tego dodałam bób i oliwe z oliwek, podsmazylam i dodałam troche makaronu bo mi został od rosołu, na koniec sposypałam tartym serem!!!!! no kurde az mi sie rozpływało w buzi! pycha:-))

hehe to w ramach diety;-)

Ostatnia edycja:
reklama
:-DWitajcie milutkie!!

Bardzo mąż ucieszył się z życzeń od Was gwiazdeczki :-D
Miruś - tort - przepyszny:rofl2: i piękne kwiaty:rofl2: chyba czuję się zazdrosna;-) bo sama mężowi nie dałam kwiatków.

selenko - bardzo mi przykro że musiałaś przeżyć napad.. jakie to życie jest ciężkie? Bardzo Ci współczuję bo to nic dobrego a już napewno niemiłego.. jak kochanie z tego udało Ci się wyjść cało? Jeśli nie chcesz o tym rozmawiać.. przemilcz ja zrozumię... Tulę Cię mocno i caluję w czółko...

modroklejko - wydaje mi się ze ciąża 7 dniowa powinna być widoczna na betcę.. ale nie koniecznie, choć jak wskaźnik choć troszkę będzie wyższy od 0-1 to znaczy że jednak może coś się już dziać ??? ale sama zdecyduj. :tak:

My z mężem w tamtym roku pojechaliśmy na Słowację.. standartowo. Ale w tym roku mieliśmy jechać na nasze wymarzone wczasy pobytowo-zwiedzające ale się nie udało bo rezerwowaliśmy w styczniu (w lutym okazało się że jestem w ciązy.. więc zrezygnowaliśmy bo byłabym już w zaawansowanej ciązy:-( a to była bardzo intensywna wycieczka zwiedzająca Hiszpanie i Portugalię na 15 dni.
Ale..:-( no cóż co się odwlecze...
Nie wiem czy mamy jakieś plany na ten rok? Sami nie wiemy.. wszystko okazę się spontanicznie. Możemy sobie na spontan pozwolic bo mamy własną firmę i nie musimy brać "urlopu" ale z kolei ciężko u nas ostatnio z $$ więc sami nie wiemy jak będzie...

Jeśli chodzi o 14 latkę w ciąży z jednej strony popieram głos Mirki ale z drugiej myślę jednak że każdy z NAS ma swoje własne sumienie i postępuje wg swoich zasad. Ale wydaje mi się że Ona niesety jest za młoda by sama decydować.. ale znów skoro jest już gotowa na to by rozpocząć współżycie??? I tak błędne koło..

Mirus....nie trzymaj nas w niepewności bo już mnie palce bolą od trzymania kciuków:angry: i ZRÓB TEŚCIOR... albo najlepiej betę.. bo już nie wiem czy modlić się o fasolkę czy o jej zdrowię i o to żeby została z Tobą w brzuszku przez 9 miesięcy :tak: ...

Sylwia...dobrze że już po obiadku... ja jeszcze nie mam pojęcia co zrobić.. kurde dopiero co wróciłam z trasy i nie mam na nic chęci (chyba pójdziemy coś zjeść na mieście):-)

A i nie wiem czy się juz chwialiłam wyniki TSH u mnie w normie (byłam u lekarki i mówiła że OK) i APTT też (choć nie wiem po co jest APTT):-(

AAAAAA zapomniałam o Meggi - witaj kochana... działo się bardzo dużo... ale lepiej nie czytaj ;-) heheh bo tylko się uśmiejesz.. (choć nie z wszystkiego oczywiście) Ale coś nie w humorku wróciłaś.. czy coś złego się stało?

allaa - lepiej idź do lekarza.. ale faktycznie może to być juz @ zwłaszcza przy torbielu.. ale lepiej wiedzieć że wszystko jest OK..

Sylus dziekuje, Ale mi narobilas smaka na bobik, a ja z mezem na przymusowej diecie jestesmy tzn on jest przez watrobe ale ja jem to co on, zeby mu przykro nie bylo.I od tygodnia jemy tylko gotowane mięso, zero tluszczu, brrr. Jeszcze trzy tygodnie i będziemy szalec kulinarnie....
Slodziutka nie znam sie na tych wynikach, ale z tego co piszesz to sa w normie:-)

hej Słodziutka:-) no w końcu sie rozpisałas bo ostatnio cos nas zaniedbujesz:-) a co przywiozłas dobrego z trasy:-) ?
hehe i to nie był obiadek tylko śniadanko:-)

alla a po jakim czasie dostałas 1 @ ? bo u ciebie data poronienia to 20 kwiecien u mnie 30 a za 8 dni powinnam dostac drugi @ wiec u ciebie by wypadła jakos teraz:-)

Sylwuś - nie zaniedbuje tylko wczoraj miałam urodzinki męża.. więc wiesz :zawstydzona/y: tak poszaleliśmy że hej...hahaha .... nic dodać nic ująć...

aaaa śniadańko... to ja zjadam już o 6..w trasie.. a przywiozłam ładny towar do sklepiku..:-)

allaa - niop chyba są w normie... skoro tak pisze..:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry