• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki ale nadrukowałyście od rana :-)
J mam optymistyczne wiesci po długich namysłach postanowiłam nie czekac do terminu drugiej @ i zadzwoniłam dzis do szpitala umowic sie na histeroskopie wyliczyłam niej wiecej kiedy powinnam dostac nastepna @ i Pani wpisała nie na 23 lipca na zabieg jako rezerwową nistety. powiedziala ze mam sie zgłosic 23 lipca naczczo do szpitala i podejma decyzje czy jest wolne miejsce bo moze wypasc jakas pacjetka:-) wtedy przyjma mnie na oddzial i 24 zrobia zabieg dzwonilam do mojej ginki i powiedzial ze nie mam sie denerwowac ze wszystko bedzie dobrzez e zjaza obejza i bedziemy wiedzialy co jest grane a potem juz tylko zielone światełko i bedziemy działac:-):-):-)
Jestem strasznie szczęśliwa, że to juz tak niedługo oby sie udało :rofl2::-):-):-)

reklama
odnosnie testów owlacyjnych to jeszcze ie próbowałam jakos nie moge sie przekonac chyba pozostawie to woli Bozi :-) i takbedzie chyba najlepiej
dlaczegotak - powodzenia na usg przynos dobre wiesci dla nas

mirus a wujek dalej siedzi chyba sie juz ubrałas cio ;-)
mi sie dzis znowu nic nie chce ostatnio mam takiegolenia ze nie wiem co sie ze mna dzieje dzis mialam znowu jakis koszmarne sny snily mi sie dzieciaczki wczoraj tez jakies koszmary uciekałam gdzies po lodzie przewracalam sie non stop wpałam do trzeki lod sie pode mna zlamal koszmar i jak po takiej nocy czlowiek ma byc wyopczety masakra

Oj siedzi siedzi, na szczęście w garażu naprawia samochód, ja chyba bym z nim nie wytrzymała, on jest magistrem inżynierem i myśli że jest najmądrzejszy:crazy: Mój M już też ma go dosyć, mam nadzieję, że jutro nie przyjedzie, bo zwariuję:baffled:

Idę odkurzyć samochód, bo chcemy go sprzedać, a za chwilę ma przyjechać klient.

to zmyakaj ja wczoraj sprztałam autko bo pieskowi sie nie dobrze zrobilo podczas podrozy i trzeba bylo tapiecke wyczyscic chyba zrobie nalesniki bo cosik zgłodnialam milego dzionka dziewczynki i do pozniej bede podgladac co sie tu dzieje

mała u nas jest tak parno , że zdechnąć idzie chyba będzie jakaś burza bo jest nie do wytrzymania:baffled::szok: a tak w ogóle to Gratuluję pierwszej@ ja już jestem po :-):-):-)teraz czekam na zabieg :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry