• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ale mam dzisiaj smutny dzień. Weszłam sobie na grudniówki, na ktorych byłam, a tam dziewczyny z pieknymi brzuszkami.
Moja kolezanka jest w dziewiątym miesiącu i przysłała mi dzisaj zdjęcia brzuszka. Pieknie wygląda. Ogarnął mnie smutek i dziwne mysli, ze ja nigdy nie bede takiego mieć.Oj jak smutno mi dzisiaj.

witam mirka -wiem cos o tym wczoraj cały dzien walczyłam z moja tesciowa juz nie wiedziałam jak mam ja spławic hihi wkoncu raczyła mnie opuscic o 20- tej
dzisiaj dostałam skierowanie ze szpitala na bezpłatne badania stezenia cholesterolu całkowitego HDL, LDL, trójglicerydów i cukry we krwi wiec skorzystam
mała gratuluje @ ja nadal czekam a wczoraj zauwazyłam u siebie owulke hmm pierwszy raz w zyciu

alla nie smutaj :-) musimy wierzyc ze bedzie dobrze ja mam teraz tylko jedna mysl oby do zabiegu a potem juz tylko może byc dobrze nie ma innego wyjscia i tak trzeba myslec bo jak nie to na dupke bedziemy bic ;-)

a ja wczoraj miałam dołka jak byłam odebarac wynik histopatalogiczny w szpitalu to na wprost sala zabiegowa i oczywiscie wspomienia wróciły do tego trałiłam na te same pielegniarki i tych samych lekarzy
A w salach pełno kobiet które tak samo jak my przezywaja ten koszmar szok

niusia - bedzie dobrze bo idziesz po start do lepszego jutra tylko te wspomnienia które pozostaja... jak juz wychodziłam powiedziałam sobie ze na ten oddział juz nie wróce tylko pietro wyzej na porodowke

reklama
u mnie nie było dzidziusia przynajmniej lekarz powiedział, że echa płodu nie stwierdza dlatego wywoływali poronienie tez owiłam, że juz tam nie wroce a jednak nigdy nie mow nigdy:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry