Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie ma jakiś stałych wartości dla wszystkich, to zależy jaką masz podstawową temp, ja mierzyłam temp przed zajściem, więc teraz już się orientuję jak mniej więcej mój wykres wygląda.generalnie jest tak że do owulacji jest niższa/u mnie od 36,3-36,6/a po owu wyższa i dopiero przed @spada ponownie,dlatego też cieszymy się, jak którejś z nas w dniu spodziewanej@temp nie spada i nie spada, a staranka były, bo może to oznaczać że się udałoa jak powinna byc temperatura
ie wiele wiemy o Tobie, np który tydz ciąży był, czy był zabieg czy samoistne poronienie, wiesz myśle, że bez konsultacji z lekarzem chyba lepiej sie wstrzymać;ale to co czujesz-ta niecierpliwość, to normalka u nas wszystkich.uczymy się cierpliwościChcialbym sie starac jak tylko pojawi sie pierwsza miesiaczka ale nie wiem czy tak szybko powinnam