• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja sie zbieram zasiedziałam sie troche a przecież o 13.30 mam wizyte u dentystki:-)
to do zobaczonka i napisania kochane.
Agatko daj znać ;-)

Eh, jak ja bym chciała MUSIEĆ głowę co 3 dni myć :szok: niestety u mnie nic z tego, codzienne mycie jest konieczne ;-)
a co do pryszczy, to mi falami wyskakują, co już mi się wydaje, że już już będzie dobrze, to na następny dzień kolejne kilka się pojawia :eek:

Aga34, jak tam samopoczucie, oprócz tego, że weny brak?

Witam się i pozdrawiam.
Wszystkim ciężarówkom życze dobrego samopoczucia i cierpliwości :happy:

Ja siedze w necie i szukam jakiegoś pomysłu na nieoklepany prezent dla 3-latki która wszystko ma :oo:

Ale czytam Was cały czas

Ewela, a potem będziesz odczekiwać do 15, 20 tyg. i tak dalej ;-)
w poniedziałek byłam na wizycie i lekarce udało się podsłuchać tętno malucha, to był dokładnie ten sam dzień ciąży, gdy za poprzednim razem miałam zabieg. po wizycie byłam cała happy, gotowa góry przenosić itd. a wczoraj rano jakiś taki strach mnie dopadł, taki niewiadomo skąd, niczym nieuzasadniony, ale przeogromny - i nie ważne było, że już przetrwałam ten felerny moment ciąży.
tak naprawdę chyba chodzi o to, żeby wypracować jakąś metodę uspokajania jak się pojawia strach ze swoimi wielkimi oczami, żeby nie wariować i nie narażac malucha na niepotrzebne nerwy

reklama
no,ale widzisz najgorszy jest ten dzien oczekwiania do dnia poronienia chyba, a potem mzoe sie czlowiek uspokaja ,niewiem

Moj facet to taki podniecony tym moim brzuszkiem,bo o dziwo juz mi troche urusł i sesje robi,zeby potem porównac, o maj gudnes,co ja sie z nim mam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry