• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

JUST witaj
KAROLCIA ano właśnie oni jakoś tak szybko podejmuję decyzję
a mój gin też mnie trochę zdenerwował jak mu powiedziałam o tych plamieniach i że byłam w szpitalu to powiedział że niepotrzebnie pojechalam bo takiej małej ciązy sie nie uratuje i że on nie prowadzi ciąż na duphastonie i luteinie w razie co przekaże mnie innemu lekarzowi a potem żartował i śmiał się i opowiadał jakieś głupoty
ale ziarenko niepokoju pozostawił i teraz się zastanawiam czy nie powinnam zmienić lekarza choc z drugiej strony to jeden z lepszych lekarzy w stolicy

Mnie takie gadanie dobija...tem mój gin. też tak mówił, że małych ciąż się nie ratuje...a mój stary mówi, że ***** prawda, że czasami jest potrzebny jakiś hormonalny kop, żeby tam wszytsko zatrybiło i to właśnie na samym początku...

A co do betki.....to kurcze zastanawiam się...tylko, że powiem Wam, że się troszkę boje.....teraz mam nadzieje, jestem dobrej myśli....i niczego już nie zmienie....a jak zacznę interpretować wyniki i się doszukiwać...to znowu oszaleje....wolę zostać postawiona przed faktem dokonanym....jeśli jest faktycznie coś nie tak...to 15.12 usg i 16.12 zabieg, bez czekania, myślenia i nieprzespanych nocy.....

reklama
GOSIA to byly bladoróżowe pasma na papierze wszpitalu stwierdzili że to od nadżerki tylko nie wiadomo czemu ona się uaktywniła bo seksu nie było a najcześciej po seksie się uaktywnia
od tamtego dnia nie ma sladu po plamieniach mój gin kazał mi wybrać ten duphaston do końca tyle że nie 3x1 a 1x1
noi tak biorę i zostało mi już 5 tabletek

Karolcia wg mnie dobrze robisz!! Wczoraj jeden z lekarzy opowiedział mi taka historię: kolega lekarz po paru latach starań z żoną zaszli w ciążę, kobieta czuła się dobrze, ale poszła na usg to była wczesna ciąża , lekarz ginekolog stwierdził, ze dziecku nie bije serce, więc kazał im na drugi dzień przyjść na zabieg. Całą noc przeryczeli,facet nie wytrzymał i się upił, dzięki temu mieli być na zabiegu o 8, a dojechali do szpitala na 11. Gdy ginekolog ich o tej godzinie zobaczył, opierdzielił ich, ze teraz to on zabiegu nie zrobi bo mieli być rano, więc kazał im przyjechać na drugi dzień. Wyszli z tego szpitala oboje źli, sfrustrowani i facet stwierdził, ze nie pozwoli żonie wrócić do tego szpitala, jak nie potrafią zrozumieć ich bólu itd. Poszli do innego lekarza, znajomego i co się okazało po przeprowadzonym usg, serduszko kruszynki biło, a dziś ta kruszynka ma 5 lat :)

ja pierdziele :wściekła/y:,ale numer, no tak polscy lekarze, porazka totalna... i jak tu sie nie martwic.:angry:

Czesc dziewczynki.
Wieczorem juz nie pisalam bo pozno wrocilismy do domku...
Za to w nocy znowu meczarnia ze wstawaniem do kibelka i dodatkowo paskudny bol plecow...No i czuje,ze moj brzuch jest taki ciezki...
Na serio w nocy nawet zaczelam myslec,ze Juniorka moze juz zechce wyjsc bo czulam sie jakos paskudnie...
Dzis mam wizyte u lekarz nie o 16 jak pisalam a o 15(dobrze ze spojrzalam w ksiazeczke)

Milego dnia dzieuszki.Pozniej sie odezwe;-)

Witaj Agnieszka :-)

Prawda jest taka, że nasi lekarze nie potrafią uratować młodej ciąży i dlatego tak mówią, że się nie da. Zresztą w większości maja jakieś zacofane myśleniem, że do 12 tyg to jak kobieta poroni to żadna tragedia i trakują nas przedmiotowo albo, że histeryzujemy niepotrzebnie. Dobrze, że świadomość kobiet w ciąży jest coraz większa i wiedza na temat ciąży.

tak to prawda

a ja zauważyłam zresztą R też ze strasznie wyglądam na twarzy powyskakiwały mi pryszczochy jakaś spuchnięta jestem i wory pod oczami, nie przypominam niczym urokliwej kobiety w ciąży no chyba że taki mój urok

tak to prawda

a ja zauważyłam zresztą R też ze strasznie wyglądam na twarzy powyskakiwały mi pryszczochy jakaś spuchnięta jestem i wory pod oczami, nie przypominam niczym urokliwej kobiety w ciąży no chyba że taki mój urok

Kaśka...ja też wyglądam koszmarnie....trądzik mi się pojawił jak u nastolatki...i blada jestem jak ściana - normalnie to ja solkę raz w tygodniu odwiedzałam...no i boję się farbować na razie bo nie jestem pewna czy można...i mam już kilku cm. mysie odrosty...taki chodzący potworek...dobrze, że mam l-4 bo bym ludzi w pracy straszyła....

reklama
KOCHANA a ja codziennie do ludzi wychodzę bo z Wercią do szkoły a i włosy sie przetłuszczają jakbym miała długie to bym się nie przejmowała bo w kucyk i już a tak to tragedia
ale podobno jak kobieta w ciąży brzydnie to znaczy że urodzi dziewczynkę czyli że córka urode matce zabiera

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry