• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

nie no tylko żartowałam z tą drabiną
R obiecał że umyje
EWELA ja myśle ze normalnie spokojnie wytlumacz że jesteś w ciąży że się słabo czujesz ze zajmiesz się nim jeszcze kilka dni dopóki nie znajdą kogoś nowego
myślę ze to byłoby w porządku

reklama
Kuzwa jak mam im to powiedziec teraz tym rodzicom tego chłopca:confused2: a moj facet pewnie bedzie cos pitolil:confused2::confused2::confused2: hmm

Nie przejmuj się pitoleniem jakiegoś faceta . Teraz Ty jesteś ważna i dzidzia a nie obce dzieci.
O kurde ale się ze mnie egoistka zrobiła.

Kasia a Ty te swoje pomysły to opatentuj. Jaka drabina ?? Jakie okna?? Kłopotu chcesz sobie narobić na same święta ????

dobry pomysł , ja myśle ,że zrozumieją , no akurat my mamy prawo myśleć tylko o sobie (w domyśle o dziecku, które nosimy), wiecie ,że jak mi ten test wyszedł i powiedziałam ,M żeby po dziurach pomalutku jeździł to stwierdził ,że przesadzam bo to nie choroba jest:confused2::wściekła/y:, aż go zbeształam wtedy solidnie.

jak wkleić zdjęcie??hmmm ja to dodaje jako załącznik bo wklejć nie umiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolcia kuruj si eduzo duzo ale to duzo zdrówka dla ciebi ei fasolinki:tak:

ja tez mam wizyte dopiero 22... wiecie co ja chyba jak nie dostane okresu do stycznia wezme luteine na wlasna reke i wywolam sobie bo niemoge z @ pojechac na tą wizyte 25 stcznia, nie moge:no:

ewela jak odpowiadasz na posty to zroszke nizej masz zarzadzaj załącznikami i tam klikasz i zalaczasz fote :tak:i akceptujesz odpowiedz nizej

ej moze to glupie ale... ktoras z was probowala zaczac wczesniej starania niz prżed zielonym swiatelkiem ?? :confused2::eek::eek:

Hahahahahaha
No to gadka o tym co nie możan w ciąży -dżizas -już mnie nie okrzyczycie bo za późno ale ja robiłam wszystko czego nie można:-p:-p:-p:-p

Myłam okna
Jadłam tatara i wątróbkę
Łaziłam po górach aż mi nogi odpadały
Przesuwałam biurka w pracy i szafki -bo mi przestrzeń życiowa zaczęła przeszkadzać -mało tego bolał mnie wtedy brzuch jak na @ i pomyślałam że jak @ ma przyjść to po takim wysiłku przyjdzie szybciej :szok::szok::szok::szok: dżizas ale ten mój mały uparciuch się trzymał maminej macicy:eek::eek::eek::eek::eek:
Tańczyłam na weselu i piłam wino:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Biegłam do autobusu

Więcej grzechów nie pamiętam............................... i w sumie chyba lepiej
Miałam chyba jakąś blokadę w głowie albo mózg mi odjęło -jak zwał tak zwał:-p

Asiu
nic się nie martw
Wiolka trzymam kciuki za te wyniki, wizyty i fasolkę
Kasiu hahaha już zgaga:-D:-D

Ja dziś pisałam do koleżanki 9go listopada miała zabieg.... nie dzwoniłam bo nie jest gotowa na rozmowę -strasznie się miota z badaniami... jeszcze nie czas żeby jej pomóc... niestety nie ma kompa na chodzie bo gdyby tu zajrzała i się wygadała to zapewne znalazłaby pocieszenie -jak ja kiedyś

Pozostałe dziewczyny pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry