witam
ale macie dzis produkcje :-)
moj tesc idzie prywatnie na tomografie ale nie wiem kiedy, dopiero byl po skierowanie od lekarza bo musi miec zeby wiedzieli dokladnie co maja na tej tomografii ogladac... pewnie w przyszlym tygodniu sie wybierze.. trzymajcie kciuki.
she super ze wszystko dobrze u ciebie, powiedz mi czy lekarz badal cie na fotelu?? czy tylko cytologie pobral?? ja sie zbadac nie dam i pojde najwczesniej w7 tygodniu a najpozniej w 8smym... mam w domu duphaston i luteine, jakby ktoras mogla zapytac swojego gina czy np gdbybm ja brala luteine 2*1 i mi sie skonczy czy mozna potem zmienic na duphaston tez 2*1?? bo niestety mam tylko jedno nie cale opakowanie luteiny i jedno prawie cale opakowanie duphastonu i wiem ze mi lekarz ogolny nie przepisze tego... a nie jestem pewna czy aby na pewno mozna kupic luteine bez recepty...
ola ja mysle ze na wizyte na cmentarzu nigdy nie ma odpowiedniego dnia, bo bolec bedzie zawsze :-( a moze to akurat idealne miejsce zeby sie wyplakac...
ewcia nie uciekaj jak ci pomaga rozmowa z nami to nie uciekaj od tego bo bedzie tylko gorzej :-(
dziewczyny a ja ciagle mysle ze w tym miesiacu tez nam sie nie udalo z fasolka choc to dopiero 14 dzien cyklu... ale moj sluz ten co niby plodny jest chyba byl bardzo dawno temu kolo 7 dnia cyklu a wtedy przytulanek nie bylo... nie mierze tempki wiec nie jestem pewna... ale teraz mam podejrzanie sucho jak przed @ i przypuszczam ze zawita u mnie szybciej niz sie spodziewam... :-(
milego popoludnia, ide pozmywac po obiedzie a dzis mialam pstraga na obiadek ale przyrzadzilam go inaczej i moj jak zwykle on antynowosciom i starczylo ze zobaczyl i juz marudzil ze to fuuuj itd... przykro mi sie zrobilo..
pozatym to jak ja wczoraj kupilam wszystkim prezenty mojemu kupilam takie szalik cienki atlasowy z podszewka z polaru i mu pokazalam bo szwagrowi tez kupilam wiec moj sobie wybral ktory mu sie podoba. dzis polecial zatankowac i pokazuje mi paczuszke dla mnie na prezent ale nie pokazal co w niej jest... i zaniosl do tesciowej zeby nie szukala... udusze go, ja mu pokazalam a on mnie nie... musze mu jeszcze cos kupic wrrr zawsze sie smial ze szydelkuje a mu stringow nie zrobilam... wiec mu zrobie na swieta

hahaha majty welniane hahahaha