• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi - u mnie sterta prasowania leży i jakoś jej nie ubywa tylko przybywa :baffled::confused: i czekam na cud.. Boziu jak ja nie lubię prasować.. ale będę musiała się zmotywować bo już bluzek zaczyna brakować :-D a mamy ich trochę więc dziewczyny 4 godziny nie moje... jak zacznę prasować :szok: Więc Gabi udanych porządków.. a jak skończysz możesz przyjść mi pomóc:-D

Selenko... uwielbiam narty.... dobrej nocy i przede wszystkim spokojnej...(chyba że sobie życzysz inaczej;-))

reklama
Jeeeeeeeeestem!!!!!!!:-)

Byłam w ogródku:-D Rozsadzałam kalarepki i bazylię, potem podlewałam, w międzyczsie przyszła sąsiadka na zwiady co i jak rośnie no i na ploteczki:baffled:

Ja o sobie mówię, że jestem owieczką, bo mój M to też baran:laugh2:

hahhah, a jak:-D:rofl2::laugh2:

Czekam na mojego M, jeszcze jest w pracy:-( a ja znowu sama:baffled: Mój ogródek wyglada teraz miodzio:-) jestem bardzo zadowolona
a kalarepy to chyba będę miała ze 100 sztuk:rofl2:

ale Miruś idę już do męzulka.. bo szkoda mi .. taki samotny... a jutro jeszcze trzeba wstać...

Wiec raz jeszcze karaluchy pod poduchy!!!

Miruś - gartuluję ogródku? czy może karalepek?

Witam kochane a juz myślała, że o mnie zapomniałyście :-(
byłam dzis na działeczce bylo super czuje ze wypoczęłam teram się strasznie stresuje histeroskopia bo nie wiem czy czytałyscie dostałam termin na 23 lipca ale jako rezerwowa moze jakos kaska wypadnie i mnie wtedy przyjma fajnie by bylo tak bardzo chcialbymmiec to juz za soba niech mi usuna to cholerstwo co we mnie siedzi

reklama
Jesteście jak narkotyk( chociaż nigdy nie próbowałam), nie mogę się z Wami rozstać. A jutro w pracy usnę nad komputerem.

Prasować nienawidzę, mam uczulenie na żelazko, blee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry