aniolki
i tym razem sie uda !!!
witajcie :-) ale stron zaleglych
czytalam,czytalam,czytalam a i tak wszystkiego nie nadrobilam 
do wczoraj czulam sie w miare ok,ale juz wczoraj wylam pol dnia...ubieralam choinke i robilam stroiki na grob Taty i Amelki i Juleczki...a do tego jeszcze odebralam wyniki wieczorem i wydowalam 3 wstretne bakterie w duzych stezeniach z grupy paciorkowcow

:-( po swietach ide z tym cholerstwem do gina....ale wiem ze dobrze nie jest...
i do tego jeszcze te jajniki....:-(
k**wa tyle pieniedzy zostawialam u lekarzy przez te lata i zaden idiota nie wykryl tego paskuctwa...

zycze wszystkim wesolych,w miare spokojnych i niestresowych swiat...
no i wszystkim nam zycze szczesliwego przyszlego roku;te ktore sie staraja niech dostana fasolke,te ktore oczekuja niech sie doczekaja szczesliwego rozwiazania-slicznego zdrowego bobaska,te ktore juz maja niech maja radosc i pocieche z brzdacow....
czytalam,czytalam,czytalam a i tak wszystkiego nie nadrobilam 
do wczoraj czulam sie w miare ok,ale juz wczoraj wylam pol dnia...ubieralam choinke i robilam stroiki na grob Taty i Amelki i Juleczki...a do tego jeszcze odebralam wyniki wieczorem i wydowalam 3 wstretne bakterie w duzych stezeniach z grupy paciorkowcow

:-( po swietach ide z tym cholerstwem do gina....ale wiem ze dobrze nie jest...
i do tego jeszcze te jajniki....:-(k**wa tyle pieniedzy zostawialam u lekarzy przez te lata i zaden idiota nie wykryl tego paskuctwa...

zycze wszystkim wesolych,w miare spokojnych i niestresowych swiat...
no i wszystkim nam zycze szczesliwego przyszlego roku;te ktore sie staraja niech dostana fasolke,te ktore oczekuja niech sie doczekaja szczesliwego rozwiazania-slicznego zdrowego bobaska,te ktore juz maja niech maja radosc i pocieche z brzdacow....

ale ona juz dziala bardziej jak antykoncepty i chyba poczekam do testu na wszelki wypadek zrobie test i dopiero te leki wezmebo niedajbze cos by sie stalo z fasolka jakby byla ale pewnie i tak jej nie bedzie...
musze sie skonsultowac z ginem czy moge brac clexane ,bo mi przepisał clexane 80mg i niewiem ,ja pitole zawsze wiatr w oczy 

Wszystko jak zwykle na ostatnią chwilę