• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ale dzisiaj dużo dobrych wieści :-D:-D Cieszę się strasznie...:-):-)

kasiu mam nadzieję, że z tym pęcherzem, to jakaś pomyłka i niedługo odetchniesz z ulgą :tak::tak:

Julitka a gdzie i u kogo byłaś na usg? Bo jak skończy mi się @ (ta co jeszcze się nie zaczęła;-)), to muszę USG zrobić, a nie wiem gdzie i u kogo, bo nie chce do mojego starego lekarza, a moja nowa ginka nie robi... :sorry::sorry::sorry:
chodzę do dr Bartosiewicza do luxmedu-ponoć to jeden z lepszych diagnostów jesli chodzi o USG w naszym województwie i do tego miły człowiek.polecam szczerze

ilonka fajny dzidziolek tzn pecherzyk z ukrywajacym sie dzidziolkiem :-)

julitka badania to w sumie on tak mowil ze niekoniecznie ale co tam zrobie i bede spokojniejsza jka mowisz :tak: ale jeszcze tylko miesiac i 3 tygodnie i finish i sznow bedzie brykanko :-D:-);-) przynajmniej moj kochany juz wie co i jak jak mu opowiedzialam slowa lekarza i fajnie przynajmniej wie ze nie wymyslam nic sobie ;-)

ilonka fajny dzidziolek tzn pecherzyk z ukrywajacym sie dzidziolkiem :-)

julitka badania to w sumie on tak mowil ze niekoniecznie ale co tam zrobie i bede spokojniejsza jka mowisz :tak: ale jeszcze tylko miesiac i 3 tygodnie i finish i sznow bedzie brykanko :-D:-);-) przynajmniej moj kochany juz wie co i jak jak mu opowiedzialam slowa lekarza i fajnie przynajmniej wie ze nie wymyslam nic sobie ;-)
nooo!!!brawo!to może się wcześniej skusi?wiesz wyznam Ci w sekrecie,mam nadzieję, że na pociechę, że mój też przecież zarzekał się, że nie nie nie.ale...po pierwszej wizycie u gin, jak mu powiedziałam, że ona nie widzi przeciwwskazań, żeby już od stycznia, to on jakoś się nakręcił i już w grudniu zaczął świrować;)że też Ci lekarze, to takie autorytety dla nich;-)

chodzę do dr Bartosiewicza do luxmedu-ponoć to jeden z lepszych diagnostów jesli chodzi o USG w naszym województwie i do tego miły człowiek.polecam szczerze

Dzięki, jak już skończy się @, to wybiorę się do niego :tak::tak:

Ale jestem zła dzisiaj na tą @ :wściekła/y::wściekła/y: Przez to, że się jeszcze nie zaczęła nie mogę określić kiedy się mniej więcej skończy, więc nie mam pojęcia na kiedy zapisywać się na usg i wymazy :confused2::confused2: A w święta się przecież nie zapiszę :confused2::confused2: To mi opóźnia mój plan działania :confused2::confused2::wściekła/y::wściekła/y:

posłuchaj, ja zrobiłam tak-jak już @dostałam, to wyliczyłam sobie, kiedy powinnam mieć owulację,tak wg długości starych cykli, bo chciałam od razu sprawdzić, czy właśnie owulacja będzie ok.przez str internetową luxmedu możesz się zarejestrować tak z tydzień przed planowaną wizyta, więc nie musisz już teraz palnować.jeśli miałaś cykle 30dniowe, to od dnia @ odlicz jeszcze jakieś 14 dni i wyjdzie Ci wizyta w trakcie owulki:)

Lena, a Ty co tak wpadłaś na moment skoro po wypiekach.a jak tam u Ciebie badanka, przygotowanka wizytacje?co nic nie piszesz?my tu się uzewnętrzniamy, a Ty tak o?czesc wpadłam pozdrawiam spadam:P

Ostatnia edycja:
Hej,czytalam ,czytalam i nie doczytalam. za duzo piszecie:) Widzę,że 13x13 ustawia was do pionu i dobrze:) ja tez ostatnio staram sie odganiac zle mysli i nei plakac za duzo:) Dziewczynki a mi gin nei robila usg po porodzie i w ogole do tej pory.pomacala ,obejrzala i powiedziala ze od stycznia mzona sie starac. wiec zastanawiam sie co z tym usg czy nei tzreba?czy trzeba? @jest ale sie konczy:) i pewnei w lutym do dziela ,bo w styczniu wyjezdzam wiec plodne bez M

Oleńko, ja nie wyobrażam sobie, że mogłabym nie zrobić sobie USG, dla własnego spokoju, ale może to inaczej, bo mi powiedziano, że mam tego mięśniaka.wydaje mi się jednak, że jak zrobisz USG i wszysko będzie ok, to będziesz wiedziała przynajmniej, że ja Twoją Kropeczkę czeka wygodne gniazdko:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry