Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chodzę do dr Bartosiewicza do luxmedu-ponoć to jeden z lepszych diagnostów jesli chodzi o USG w naszym województwie i do tego miły człowiek.polecam szczerzeAle dzisiaj dużo dobrych wieściCieszę się strasznie...:-):-)
kasiu mam nadzieję, że z tym pęcherzem, to jakaś pomyłka i niedługo odetchniesz z ulgą
Julitka a gdzie i u kogo byłaś na usg? Bo jak skończy mi się @ (ta co jeszcze się nie zaczęła;-)), to muszę USG zrobić, a nie wiem gdzie i u kogo, bo nie chce do mojego starego lekarza, a moja nowa ginka nie robi...![]()
ale jeszcze tylko miesiac i 3 tygodnie i finish i sznow bedzie brykanko
:-);-) przynajmniej moj kochany juz wie co i jak jak mu opowiedzialam slowa lekarza i fajnie przynajmniej wie ze nie wymyslam nic sobie ;-)nooo!!!brawo!to może się wcześniej skusi?wiesz wyznam Ci w sekrecie,mam nadzieję, że na pociechę, że mój też przecież zarzekał się, że nie nie nie.ale...po pierwszej wizycie u gin, jak mu powiedziałam, że ona nie widzi przeciwwskazań, żeby już od stycznia, to on jakoś się nakręcił i już w grudniu zaczął świrowaćilonka fajny dzidziolek tzn pecherzyk z ukrywajacym sie dzidziolkiem :-)
julitka badania to w sumie on tak mowil ze niekoniecznie ale co tam zrobie i bede spokojniejsza jka mowiszale jeszcze tylko miesiac i 3 tygodnie i finish i sznow bedzie brykanko
:-);-) przynajmniej moj kochany juz wie co i jak jak mu opowiedzialam slowa lekarza i fajnie przynajmniej wie ze nie wymyslam nic sobie ;-)
chodzę do dr Bartosiewicza do luxmedu-ponoć to jeden z lepszych diagnostów jesli chodzi o USG w naszym województwie i do tego miły człowiek.polecam szczerze

Przez to, że się jeszcze nie zaczęła nie mogę określić kiedy się mniej więcej skończy, więc nie mam pojęcia na kiedy zapisywać się na usg i wymazy 
A w święta się przecież nie zapiszę 
To mi opóźnia mój plan działania