missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jasminekg witamy goraco u nas naprawde bedziesz sie dobrze czula
dla naiolka twojego swiatelko zapalam (*)
julitkaa ja juz sie balam o ciebie kobieto!!!! no i super ze dzisiaj dobre wiesci :-) ja normalnie jestem taka happy ze jakbyscie mnie widzialy to byscie sie usmialy ;-):-) a badania jakie mam to: cytomegalia bo o to prosilam bardzo i pozniej p. antykardiolipinowe, jakies fosforany cos tam niedoczytam bo dziwnie pisal, toxo bo mialam ze nie chorowalam, p. rozyczki i cos jeszcze takie dziwne ale nie pamietam nazwy i doczytac sie nie moge tak bazgroli
zycze zeby ten twoj pecherzyk byl slicznie spozytkowany :-)
kaska super dzidzia!!! :-)
dla naiolka twojego swiatelko zapalam (*)julitkaa ja juz sie balam o ciebie kobieto!!!! no i super ze dzisiaj dobre wiesci :-) ja normalnie jestem taka happy ze jakbyscie mnie widzialy to byscie sie usmialy ;-):-) a badania jakie mam to: cytomegalia bo o to prosilam bardzo i pozniej p. antykardiolipinowe, jakies fosforany cos tam niedoczytam bo dziwnie pisal, toxo bo mialam ze nie chorowalam, p. rozyczki i cos jeszcze takie dziwne ale nie pamietam nazwy i doczytac sie nie moge tak bazgroli
zycze zeby ten twoj pecherzyk byl slicznie spozytkowany :-)
kaska super dzidzia!!! :-)
w ktorym tc poronilas/urodzilas? ja ci powiem ze ja po porodzie przedwczesnym i po lyzeczkowaniu mi krew zywa leciala 2 i pol tygodnia ale ja mialam wszystko bardzo rozrosniete z tego co czytalam na forach to im mniejsza ciaza im mniej rozwinieta macica z ciazy tym krocej sie krwawi... pozniej mialam jeszcze lekkie plamienia i jak cos mocniej popracowalam to troszke mocniej plamilam. ja tez juz nie moglam sie doczekac kiedy to krwawienie przejdzie ale jakos zlecialo... teraz tylko czekam na ta @ pierwsza i pozniej druga i heja z koksem !!!!! :-)
ja też mam zdjęcie pęcherzyka no ale to nie była jeszcze Alicja;-) Co do choinki -to powiedz M że może Jemu się wyprostuje ale choinka na pewno nie