• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie
Ale wczoraj posiedziałyście. Nie był to najweselszy dzień. Oby ten był lepszy.
A wiemy w końcu co u Agatki?
Ja po śniadanku i nie długo pojadę na cmentarz bo dzisiaj mija 6 miesięcy.A potem do sklepu o ile będe miała siłę.
Pozdrawiam was gorąco
Jak będziecie mieli jakieś wieści od karoli to piszcie

wiajcie....
mam nadzieje ze z karolcia bedzie dobrze...
13x13 ty tez moglabys wskoczyc choc na chwileczke i napisac co u was...
mamaamelusi fajnie ze masz taka mala istotke ktora mozesz potulic.....to przynajmniej taki jasny promyczek w tym niesprawiedliwym zyciu...
agnieszko no fakt-ten zab nie mial cie kiedy zabolec...przyjme twoj bol zeba zebys ty mogla myslec tylko o narodzinach coreczki :)))

Martwię się o Agatkę... Długo jej nie ma... Powinnyśmy przełożyć ją przez kolano jak się pokarze, no ale przecież ciężarnych się nie bije.... ;-);-)

Cześć Dziewczynki!
mam nadzieję, że dzisiejszy dzień przyniesie same dobre wiadomości, bo wczoraj stanowczo za dużo było tych niedobrych :no:

zaczynam obmyślać postanowienia noworoczne, po pierwsze czas zmienić dietę:wściekła/y: pora na odwyk od słodyczy oraz śmieciowego żarcia :zawstydzona/y:

pozdrawiam Was serdecznie :-)

hej. no wlasnei neistety 13x13 nic sie nie odzywa.juz wczoraj o tym rozmawialysmy,ale sms zostal wyslany.
Aga ząb to faktycznei kiepski moment. ale ta Mala twardo w mamusi siedzi:)
ja zastanawiam sie czy jutro wrocic do M na sylwestra.ale to spora podroz kurcze i 1go musialabym powrocic w gory.
a dzien musi byc lepszy. jak tam Karola dzwonila do jakiegos gin pytac o ten szew?
a o Karolci tez myslalam i spac nei moglam,stresu nam napedzila:(oby bylo dobrze

reklama
Martwię się o Agatkę... Długo jej nie ma... Powinnyśmy przełożyć ją przez kolano jak się pokarze, no ale przecież ciężarnych się nie bije.... ;-);-)
Agata, wybierała się wczoraj z mężem do kosmetyczki, może romantyczny wypad upiększający im się wydłużył ;-)
w sumie to nie wiem czy jest już w Wawie, czy jeszcze u rodziców, tak czy inaczej mam nadzieję, że jest ok, tylko wolne od kompa sobie zrobiła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry