Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Patka, dzięki, ale jest szybsza met : ctrl+shift jednocześniekliknij na pasek gdzie masz start lewym przyciskiem wybierz pasek jezykow i tam zmien polski, bo sa dwa rodzaje jeden to gdzie klawiatura jest taka jak w maszynie do pisania a drugi to normalna klawiatura, sprobuj kilka razy

Rozmaz nadal zły... Lekarze podejrzewają, że to na tle alergicznym... Lekarka ogólna powiedziała, ze to nic złego i żeby się strać o dzidzię. 
Ale nie sądzę, żebym je dostała... Robiłam tez dzisiaj tsh i wynik 3,15 

cześć Daaa!!!współczuję sesji, ale masz rację,lepiej akurat to mieć z głowy.Hey dziewczynki :-)
Cały dzień Was podczytywałam, ale nie mam zbytnio czasu odpisywać...
Jestem w trakcie sesji... A raczej dwóch sesji
Tak więc zabrałam się ostro za naukę, żeby pozaliczać wszystko jak najszybciej, bo po co potem niepotrzebnie fasolkę denerwować i kazać jej się uczyć do późna...
Ja odebrałam dzisiaj kolejne wyniki tzn morfologia z rozmazem znowu i są inne niż te z drugiego labRozmaz nadal zły... Lekarze podejrzewają, że to na tle alergicznym... Lekarka ogólna powiedziała, ze to nic złego i żeby się strać o dzidzię.
W pon idę do ginki, to zobaczymy co ona na to powie... Jak ja bym chciała już zielone światełkoAle nie sądzę, żebym je dostała... Robiłam tez dzisiaj tsh i wynik 3,15
Lecę się uczyć... Teraz będę pewnie rzadziej zaglądać przez te sesje :--(Ale potem ponadrabiam zaległości
![]()