• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kliknij na pasek gdzie masz start lewym przyciskiem wybierz pasek jezykow i tam zmien polski, bo sa dwa rodzaje jeden to gdzie klawiatura jest taka jak w maszynie do pisania a drugi to normalna klawiatura, sprobuj kilka razy
Patka, dzięki, ale jest szybsza met : ctrl+shift jednocześnie:)
no faktycznie okrąglusia 500.chociaż podejrzewam, że gdyby nie ta praca, to może udałoby mi się Ciebie dogonić-zwłaszcza że ostatnio na krótko tu wpadasz, ale wiem wiem-sporty zimowe;)

dzieki julitka o info na temat szybszej metody hihi bo mi sie tez czasem przestawi, tylko kiedys jak nie wiedzialam jak to zmienic to i tak to nie byl problem bo na maszynie do pisania w szkole sie uczylam szybkiego pisania :-)

Witam Was.
Cały czas Was czytam, ale nie chcę się odzywać...
Zresztą chyba nikt nie zauważył, że mnie nie ma...
Wczoraj minęły 3 miesiące, a mi się zdaje jak by to było wczoraj... Dziś napewno bym Maciusia tuliła w ramionach, a tak, pozostały mi wizyty na cmentarzu...Nie daję rady...
Nie wiem co się ze mną dzieje... Boję się przytulanek, gdyż coś mnie dopada, że może zajdę w ciążę, choć K. nie kończy we mnie...
Podziwiam was - Karolcia, Ciebie w szczególności, że po tym wszystkim potrafiłaś się podnieść... A resztę za to, że decydujecie się na dziecko, bo ja raczej prędko się nie zdecyduję...

Hey dziewczynki :-)

Cały dzień Was podczytywałam, ale nie mam zbytnio czasu odpisywać...

Jestem w trakcie sesji... A raczej dwóch sesji :sorry2::sorry2:

Tak więc zabrałam się ostro za naukę, żeby pozaliczać wszystko jak najszybciej, bo po co potem niepotrzebnie fasolkę denerwować i kazać jej się uczyć do późna...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja odebrałam dzisiaj kolejne wyniki tzn morfologia z rozmazem znowu i są inne niż te z drugiego lab :dry::dry:Rozmaz nadal zły... Lekarze podejrzewają, że to na tle alergicznym... Lekarka ogólna powiedziała, ze to nic złego i żeby się strać o dzidzię.
W pon idę do ginki, to zobaczymy co ona na to powie... Jak ja bym chciała już zielone światełko :blink::blink: Ale nie sądzę, żebym je dostała... Robiłam tez dzisiaj tsh i wynik 3,15 :dry::dry::dry::dry:

Lecę się uczyć... Teraz będę pewnie rzadziej zaglądać przez te sesje :-(:-(Ale potem ponadrabiam zaległości :tak::tak:

ja to podejrzewam, że Aga po tak emocjonującym dniu wróciła do domu i padła na twarz wyczerpana i teraz mądrala sobie smacznie chrapie, a my tu włosy rwiemy/na szczęście mi już przestały wypadać, bo bym już chyba ze sporą łysiną zostala/

reklama
Hey dziewczynki :-)

Cały dzień Was podczytywałam, ale nie mam zbytnio czasu odpisywać...

Jestem w trakcie sesji... A raczej dwóch sesji :sorry2::sorry2:

Tak więc zabrałam się ostro za naukę, żeby pozaliczać wszystko jak najszybciej, bo po co potem niepotrzebnie fasolkę denerwować i kazać jej się uczyć do późna...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja odebrałam dzisiaj kolejne wyniki tzn morfologia z rozmazem znowu i są inne niż te z drugiego lab :dry::dry:Rozmaz nadal zły... Lekarze podejrzewają, że to na tle alergicznym... Lekarka ogólna powiedziała, ze to nic złego i żeby się strać o dzidzię.
W pon idę do ginki, to zobaczymy co ona na to powie... Jak ja bym chciała już zielone światełko :blink::blink: Ale nie sądzę, żebym je dostała... Robiłam tez dzisiaj tsh i wynik 3,15 :dry::dry::dry::dry:

Lecę się uczyć... Teraz będę pewnie rzadziej zaglądać przez te sesje :-(:-(Ale potem ponadrabiam zaległości :tak::tak:
cześć Daaa!!!współczuję sesji, ale masz rację,lepiej akurat to mieć z głowy.
a jakie masz normy tsh, bo z mojego lat jest od 0,27 do 4,2, to miałabyś wg tego ok:)a z tymi zaległościami, to nie bądź taka pewna, bo ja po jednym dniu w pracy nie zawsze daję radę doczytać;)a ja chyba w środę do lek ide, a na 23 rejestruję się do dr swatowskiego na usg, bo mi akurat w sobotę owulka wypada-tzn chce to sprawdzić

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry