• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki!!!

Kasiu - - tzrymaj się cieplutko kochana, bedę tzrymać kciuki i pamiętaj że myślami jesteśmy z Tobą!!!
Anetha - co to za dołki u Ciebie - głowa do góry - co dzidziuś na to powie!!
Aga - nie daruje Ci tej fotki :) Ja też cieszę się z brzucha choć troche mnie przeraża że tak szybko rosnę. A c do jedzenia widzę że mamy takie same upodobania - zero mięsa i ochota na frytki i placki ziemniaczane, dobrze że przeszła mi ochota na lody - bo pogoda nie sprzyja.
Agatko - gratuluje prawka!!!
Oluś - Spełnienia wszytskich marzeń!!!!

Witam nowe aniołkowe mamusie i pozdrawiam wszytskie "stare" hehe
Miłego dzionka:)

reklama
Ewelka, a Ty myślisz, że Twój to w miejscu stoi?nie ma tak dobrze, to tylko słonice długą ciążą się cieszą;-)a u nas to myk myk i już dzidziuś się szczerzy:tak:
Ilonka, a Ty to nie powinnaś już sie po wizycie zameldować?będziesz nas stresować jak Aga do późnych godzin nocnych??

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-)
Wlasnie wstalam.Pospalam dwie godzinki i od razu mi lepiej:-)
Mala spi grzecznie(jak zwykle na dniu) a ok.1 zacznie sie impreza-hihi.
Agatko gratulacje.
Pozniej jeszcze postaram sie Was nadrobic.
Milego wieczoru:-)

no mknie szybciutko,fakt :) ,ale fajnie tak popatrzec,ze wasze tez :tak:

jutro mam wizyte u gina, juz sobie zestaw pytan przygotowalam,zeby niczego nie ominąć, ciekawe co tam słychac w tym moim brzuszku ;-) ,szkoda,ze sie nie ma w domu takiej aparatury , fajnie by było fasolnde tak podgladać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry