Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzięki Kochana, ale wiesz, ja się obawiam, że za dużo się nasłuchałam, że po ciąży szybko się zachodzi i napaliłam się, że może i z nami tak będzie, a nie kolejne 2 lata.tylko że życie już nie raz zweryfikowało moje plany, a mi tak trudno wyobrazić sobie dłuugie miesiące bez dzidzi w brzuchu.mnie i tak już tęsknota zżeraWitaj julitko nie nastawiaj sie tak pesymistycznie że ten i następny cykl będzie stracony. Będzie dobrze:-)
Masakra Kochane. Wracając z psem na klatce schodowej zauważyłam, że ktoś zgubił jednego czerwonego buraka. I od tamtej pory nie mogę przestać myśleć o gotowanych burakach...

Karolcia, jeśli chodzi o badania na przeciwciała-antykardiolipidowe i in, to chyba możesz już robić.z hormonami to bym chyba się wstrzymała tak jak piszą dziewczyny, do po pierwszej @, w tym TSH-możesz sobie zrobić najpierw tylko ten i dopiero jeśli wyjdą jakieś nieprawidłowości czy wątpliwości zrobić sobie ft3 i ft4.
Masakra Kochane. Wracając z psem na klatce schodowej zauważyłam, że ktoś zgubił jednego czerwonego buraka. I od tamtej pory nie mogę przestać myśleć o gotowanych burakach...

ugotuj barszcz ukrainski