• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Julitka Lubella u nas też jest. Po sezamowych nic mi ostatnio nie było. Nie wiem jak po solonych, bo nie jadłam.

Nikt mi nie odpowie na mojego posta o moich wynikach? :-(

reklama
polecam wiec Lubellę naturals, pyszne są i takie leciutkie na żołądek, ale jakoś mało ich w sklepach :wściekła/y:
Nie jadłam, ale to pewnie coś jak Lajkonij Junior (bez soli i nie za mocno przypieczone)

Asiu, GRATULUJEMY jałowego posiewu ;-)
a co do powtórzenia ogólnego badania moczu, to na pewno nie zaszkodzi będziesz miała pewność, czy tam też już wszyściutko ok jest, a w sumie akurat to badanko to chyba grosze kosztuje

dziewczynki spadam choinkę rozebrać, tylko co ja z drzewkiem zrobię-rozhartowało się i szkoda mi na balkon wynieść zwłaszcza że mrozy ostre nadają:(do później
Kurcze, mam nadzieję że Kasia da jakiś znak.chyba na 10 miała wizytę....

dziewczyny moze ktoras sie zna i mi pomoze, szukam jakies aktow prawnych ktore mowia ze aby udowodnic zatrudnie za granica są potrzebne dokumenty typu zaswiadczenie z pracy, uzyskane referencje, paski z wynagrodzen lub swiadectwo pracy. w irlandii nie ma swiadectw pracy, nie ma tez pieczatek i moj ma tylko paski z wyplat i referencje. w jedyn artykuje znalazłam ze paski wystarcza ale ja musze miec na to akt prawny bo c...a z kadr nie che mu uznac tych lat pracy bo nie ma swiadectwa pracy a c...a nie rozumi ze tam tego nie wydaja jak juz to referencje, to samo bedzie pewnie w zusie bo jełopy sa w UE a g... wiedza. jak ktora moze to prosze o pomoc bo nie umie nic znalezc

Pati, a umowę o pracę ma?ja miałam to samo, ale umowę mi kazały tłumaczyć u przysięgłego, więc sobie darowałam, bo to tylko 4 m-ce były.chociaż pewnie kiedyś tego pożałuję...

reklama
Asiu, GRATULUJEMY jałowego posiewu ;-)
a co do powtórzenia ogólnego badania moczu, to na pewno nie zaszkodzi będziesz miała pewność, czy tam też już wszyściutko ok jest, a w sumie akurat to badanko to chyba grosze kosztuje

Hihihih Just mi nie chodziło o głośne gratulacje, a o popracie słuszności mojej tezy, że ogólne moczu zrobić jeszcze raz. No bo skoro robiąc posiew szukają tylko bakterii, to skąd mogę mieć pewność, że leki wybiły też czerwone i białe krwinki? Może tylko zwalczyłam infekcję, a leukocyty i erytrocyty są nadal i świadczą o problemach z nerkami? No ale jakby nerki źle działały, to dałoby się wybić bakterie? Och...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry