• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aga nie oblizuje sie tylko dziwnie patrzy jak one biegaja na swojej karuzeli :-D

Aga a powiedz mi jak to jest w tych sklepach zoologicznych jak macie parki tzn samce i samiczki z jednego gatunku, czemu trzyma sie je razem w klatkach... ja tego nie rozumie bo przeciez np kosie moga sie rozmnazac jak tylko skonczo okolo 6 tygodni a niektore to ponoc nawet od 4 tygodnia wiec bardzo szybko i potem ludzie maja "gratisy".. w ogole jak ci ktos z klientow przyniesie jakiegos gryzonia to bierzesz? bo ja wlasnie moje male kosie musialam do zoologa oddac bo nikt nie chcial przyjac a one szybko rosna wiec juz nie mialam wyjscia i mam obawy czy czasem na obiad dla wezy nie poszly :-(

Pati nie biorę od ludzi gryzoni dlatego że jak wcześniej pisałam ja mam zwierzątka leczone i ojęsię że te odbierane od klientów mogą moje zarazić.
Poza tym klienci są informowani pisemnie i ustnie że zwierzątka nie podlegają zwrotowi i reklamacji.

reklama
Hihihih Just mi nie chodziło o głośne gratulacje, a o popracie słuszności mojej tezy, że ogólne moczu zrobić jeszcze raz. No bo skoro robiąc posiew szukają tylko bakterii, to skąd mogę mieć pewność, że leki wybiły też czerwone i białe krwinki? Może tylko zwalczyłam infekcję, a leukocyty i erytrocyty są nadal i świadczą o problemach z nerkami? No ale jakby nerki źle działały, to dałoby się wybić bakterie? Och...
Asiu, chyba nie ma co dedukować, tylko tak jak sama piszesz powtórz to badanie :-)

witam się cieplutko!
Aga, po raz kolejny mamy dowód, że kretynów nie brakuje.a złorzeczenie komuś często odwraca się w kierunku osoby, która słowa wypowiada.poza tym, wg mnie małym dzieciom nie powinno się takich zwierzaków kupować, bo z tej wielkiej i silnej miłości właśnie takie efekty wychodzą.nie denerwuj się Kochana
;-)/o ile do Was docierają.

Kochana powiedziałam jej to samo,że może sie to obrucić przeciwko niej aonastwierdziła że sie nie boi bo ona jest "DOBRYM CZŁOWIEKIEM" :szok::szok::szok: i nic się przeciwko niej nie obruci.

Po tych słowach zaśmiałam się jej w twarz...

julitko ma umowe o prace ale w niej jest tylko data rozpoczecia pracy a nie ma daty zakonczenia, ale w referencjach jes napisany okres od kiedy pracowal i to byloby lepsze tylko ze jak pisalam w irlandii nie ma pieczatek, jest to tylko podpisane przez kierownika... mi chodzi glownie o przepisy bo baby sie uparly o swiadectwo pracy a ja wiem ze w przypadku irlandii sie tak nie da i jest jakies postanowienie ministerstwa pracy w tej sprawie ze moga to byc inne dokumenty

Aga to babsko jest jakieś masakryczne... Ja to chyba strzeliłabym jej po pysku
Kaśka dzisiaj, to tylko oni pobiorą wody- na wyniki będziesz musiała poczekać, ale mam nadzieję, że po tym będzie wszystko oki. Mam jedną znajomą, która także to robiła i nic po tym się nie stało... Trzymaj się Kochana

reklama
Ewcia - przyjdzie " kryska na Matyska" Jeszcze jej wystrzelam.
Ewela - ja mam. Najchętniej nie wyciągałabym dubska z wanny bo wydaje mi się że wszyscy to czują.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry