• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeśli dobrze zarabia to nie ma czego sie bać tylko trzeba działać:tak:, moja siostra też jest na studiach i ma synka w grudniu sie urodził studiów nie przerwała i zamierza skończyć.

reklama
Mississ u mnie miedzy jednym a drugim poronieniem miałam 4 cykle... Trwały one 26 dni, a owulka była w każdym z nich 18-19 dnia... to skoro ty masz bardzo długie cykle, to u Ciebie jeszcze to nie czas na jajeczkowanie :sorry2::sorry2:Który masz teraz dzień cyklu??

Mississ nie wiem jak jest u ciebie i z twoim organizmem,ale ja swoj obserwuje od 13 roku życia (mama mnie uczyła) i nie zawsze był taki śluz, a jak zaszłam w ciąże to ani jajnik nie bolał , ani śluzu nie było więc wiesz, organizm to tylko organizm i nieraz nas oszukuje:tak:;-) czasem miałam bóle owulacyjne na dwa dni przed @ razem ze śluzem w postaci kurzego białka także mnie już nic nie zaskoczy skoro objawy wskazały na dwie owulki w jednym cyklu u mnie:szok:

daa ja nie wiem wlasnie ile ja mma dni cyklu... roznie mialam naprawde... sama @ po porodzie wywolywalismy bo po 6 tygodnoach lekarz stwierdzil ze jeszcze bardzo daleko do owulki... a pozniej po @ jeszcze owu nie mialam tempka na to nie wskazuje

kobietka oby i u mnie te bole swiacczyly ze za dwa dni bedzie owu tak bardzo bym chciala :-(

Dziewczynki spadam do nauki, bo to nie ma przyszłości :-p:-p
Trzeba w końcu skończyć te sesje!!:-)

Tak w ogóle, to jedna już prawie skończona, a i drugiej niewiele do końca już zostało:-)

Ostatnia edycja:
ILONKA26

......Życzenia...Urodzinowe
...♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥

………… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* H A P P Y *~*~*~*}
…{ *~*~ * B I R T H D A Y * ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\
*”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~”*°

.......♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥
Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia
........♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥

Oleńko!!ale ja nie jestem jeszcze...chyba;)tylko przedstawiłam reakcję mojej ginki;-)ale dzięki za entuzjazm!!!:-)a Ty może spróbuj sobie jakąś relaksacyjną kąpiel przy świecach wziąć, z olejkiem przy muzyczce.poświęć tylko sobie 1,5 godz-malowanie pazurków, wmasowanie balsamu itp itd.mi to czasem pomaga na takie dołki

he he:)ale kto wie:)nigdy nie wiadomo. w razie czego będę pierwszą od gratulacji:)
a swoją drogą to nieźle was czytam:( tak wybiórczo i potem wychodzą cuda:(
ale gratuluję juz na zapas:)

hej dziewczynki kochane,
jak tam dziś nastroje?,
ja jakoś się trzymam, ale chyba tyko dzięki mojemu mężowi który nie daje mi siedzieć w domu i ciągle gdzieś mnie wyciąga, ale mam nadzieję że będzie dobrze jak jutro sama zostanę w domu:(, może sama się gdzieś wyciągnę żeby nie świrować:(, buziaki dla Was :*
mój Aniołek 21.01.10
[*]

reklama
Cześć Wam dziewczyny:tak:
Przywitać się tylko chciałam Nic nie pisałam wczoraj i dzisiaj ale wchodzę na nasze forum i czytam co tam u was ciekawego tylko nieraz nic nie piszę:zawstydzona/y:
Ja już nie mogę się doczekać kiedy ten tydzień się skończy bo jest dla mnie okropny i przygnębiający dzisiaj 3tyg jak odeszła moja kruszynka malutka:-(
Wydaje mi się że nie wytrzymam psychicznie:zawstydzona/y::-(
Przydałby mi się od kogoś kopniak ale zwyczajna kawa gdzieś w zaciszu i wyrzucenie z siebie tego wszystkiego
Mojego M też denerwuje że ciągle płacze albo nic sięnie odzywam, cholera jasna jak tu się wziąść w garść :confused::sorry2::zawstydzona/y:
Buziaki kochane

I przepraszam że tak dzisiaj tylko o sobie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry