• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja tez uciekam wiec kolorowych snow :-)
i maruszka naprawde jak odpuscisz to zobaczysz efekty..ja mialam tak 3 razy wiec doradzam z mojego doswiadczenia :tak: jak chcialam,liczylam to nic a jak mialam juz inne plany to pojawialy sie II kreseczki ;-) wiec zamiast myslec o tym czy masz plodne czy nie,na przyjazd swojego M wymysl cos milego,np jaka milusia kolacyjke zrobic,winko itd a potem...... ;-):-D nie pisze wiecej bo nie bedziesz miala o czym myslec :-p:-) wiec...do dziela :cool2::cool2:

Cześć dziewczyny ja mam pierwszy@ po poronieniu leci strasznie dużo juz 3dzień nie wiem czy tak ma być ?Moja przyjaciółka jest w 4miesiącu ciąży wczoraj zaczeła krwawic lekarka kazała przyjechac i stwierdziła że dzidzius umarł serduszko nie bije i że to trwa juz 3tyg.Kasia pytała jej czemy przecież czuła ruchy ale L stwierdziła że to wody były a ona myslała że dzidziuś.Dzis ma zabieg szkoda mi jej bardzo podczymuje ja na duchu ale w takich rzeczach trudno poradzic.Ważne żeby miała przed kim sie wypłakać i byc z nią. (*) to dla nastepnego aniołka.

Witam słońca moje!!:-)
Podczytałam co wczoraj pisałyście i mam jedną dobra radę dla staraczków - nie planujcie, nie róbcie testów owulacyjnych - po prostu dużo przytulanek i dzidzia będzie w brzuszku. Wiem z własnego doświadczenia.;-)

Nie wiem jak wy ale ja od wczoraj jakaś rozkojarzona i leniwa jestem - chyba nie będzie ze mnie pożytku w tym tygodniu w pracy:-D

reklama
Dzień Dobry Skarby..........
Życzę miłego dnia.
Ja czuję się paskudnie....pod każdym względem......na dodatek bierze mnie jakieś przeziębienie - póki co ratuję się czosnkiem, mlekiem i miodem :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry