Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewela i ździel mu przez łeb i niech się zastanowi kto tu jest niedorozwiniętyMówie wam dziewczyny nie popuszcze tego draniowi,raz ,ze z dzieckiem nie ma kontatku to jeszcze smie go w taki sposob obrazac.![]()
Kasiu będzie wszystko dobrze, wierzmy w to z całych sił, trzymamy kciuki i czekamy na wieści.ach zaczynam tydzień od łez
Trzymam kciuki, powodzenia. No niemożliwe, że badania tak długo trwająhej kochane zaraz wsiadam w pociag i jade do wro do zimmera do lekarza... trzymajcie kciuki zeby mi powiedzial to samo co moj ginek ... jeszcze napisze z pociagu i wieczorem sie odezwe co i jak lekarz powiedzial![]()

Kochana kobieta to taki stwór, że na wszystko znajdzie siłę - tak nas stworzono, nie możemy tylko o tym zapominać.:-(Witajcie.Ja pisalam niedawno ze stracilam swojego dlugo wyczekiwnego dzidziusia. Dzis mija4 tyg od zabiegu. Jest mi zle i tak wam bardzo zazdroszcze ze mozecie sie starac naturalnie o malenstwo. J nie mam szans musze podejsc do inseminacji albo in vitro a tyle juz tego przeszlm. Boje sie ze nie znajde w sobie sily do kolejnej walki.
A ja ten czas już marnuję zastanawiając się, czy dam radę, czy nie... Tak więc biorę się do roboty.... Co ma być, to będzie...
Z podniesionym czołem biorę się do robotyI kończę rozmyślania i zamartwiania
![]()

Zarazki w przedszkolu i ta pogoda=przeziębienie

masakra. Cos sie zle czuje kręgosłup mnie boli i lewe biodro
,co tu zrobic,zeby przez noc nie bolało?
witam
karolcia ja bym powiedzial ginowi ze tak naprawde to ci przysluguje 8 tygodni macierzynskiego wiec niech nie robi wyglupow z l4 bo powinien ci dac i to 100% a nie tak jak oni mysla... kurde niech doczytaja przepisy konowaly jedne... ja tez po poronieniu nie dostalam 100% ale nie mialam sily sie o to wyklucac, a moj lekarz bez gadania mi wypisal l4 nawet pytal czy nie chce na dluzej
dzis miala sie narodzic moja druga kruszynka... troche mi smutno ale jakos sie trzymam, musze sie uczyc na dwa egzaminy wiec mam co robic
Nie ma to jak brak wiary w człowieka i to jeszcze własna Matka
Tym bardziej na ambicje mi weszła.