• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

lucyf gratuluje :-) ja mialam tak samo ostatnim razem hihi byla @ jeden dzien a potem pozytywny tesiocior :-D

lece do pupu kurde bo mam rozmowe z radca pracy :/ dla mnie to jak pojscie do psychiatry

reklama
She to podziwiam za odwage ze wychodzisz z domu , u mnie -18stopni i normalnie nie mozna oddychac.
a do gina ide w czwartek:) chyba padne na zawal przed wizyta, oczekujac samych zlych wiesci:-(

Do odważnych świat należy :-)

A Tobie zaraz spuszczę manto! I to porządne i to nie patrząc, żeś w odmiennym stanie :wściekła/y: Teraz nie wolno Ci się denerwować. Spokój to Twoje motto przewodnie od teraz. Będzie dobrze. Nie może być inaczej. Zrozumiano? :-)

Leć się szybko melduj tu z dobrymi wieściami: coby wszystkie oszalały ze szczęścia :-)

https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/wiesci-od-ciezarowek-28048/index40.html

Lucy, czasu i tak nie cofniesz, a więcej szkody niż pożytku tym stresowaniem się zrobisz, więc zapomnij o tym co było i już więcej maleństwa nie rozpijaj ;-)

She, co do szkoły to znalazłam jakąś finansowaną przez miasto (zapisałam się na kurs, który się zacznie 17.03 - o ile dobrze pamiętam, to będę w jakimś 27 tc).
Agatka, czekam na wieści czy Tobie się szkoła będzie podobać, bo w końcu się do tej samej zapisałam :tak:
W tym szpitalu, z którego jest moja lekarka jest tylko płatna szkoła, więc daruję sobie. Zawsze za to 4 wizyty będę miała.

Witajcie kobietki
Ja jestem akurat w trakcie @ która przyszła po 30 dniach od zabiegu. Jutro jadę odebrać wynik histopatologiczny.W poniedziałek do ginekologa ciekawe jak tam to wszystko wygląda po zabiegu i co mi powie. Tak poza tym to już troszkę doszłam do siebie nie beczę już ciągle choć jeszcze zdaza sie że łezki lecą.
Trzymajcie się wszystkie cieplutko w tą mroźną pogodę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry