Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
samam myslalam zeby zobaczyc na cytologii o co chodzi mysle ze to co mnie czasem tam boli to moze to ta nadzerka??

Ewcia i dobrze, że nie umorzyli, może sprawiedliwość zwycięży. ja bym pojechała do tego gina ale bym postawiła sprawę jasno, ze tylko z mężem i basta. Zawsze może się okazać super fachowcem, ale tak czy siak teściowa nie powinna szukać ginekologa bez twojej prośby.Dziewczyny widze ze zaczynam sie teraz zle czuc psychicznie staram sie zajac czyms.dzisiaj sprzatalam ,popoludniu planuje prasowac.Najgorzej wkurzyla mnie tesciowa z jej siostra znalazly mi ginekologa w warszawie i zebym tam jechala z tesciowa nie z mezem.Bo to czywiscie pewnie ja jestem chora i to moja wina
Jak moj T mi to powiedzial to malo mnie z butow nie wyrwało.A moze ja sie zabardzo czepiam![]()
Ewcia tak sie zastanawiam, czemu wciaz masz ten suwaczek o synku, moze czas zostawic to co było, a wskrzeszac nowe zycie?![]()