• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ola/B] nic nie mowil o nadzerce co z nia robic tylko mowil ze jest :confused: samam myslalam zeby zobaczyc na cytologii o co chodzi mysle ze to co mnie czasem tam boli to moze to ta nadzerka??:confused:

13x13 nie urazilas mnie kochana... widzisz ja przed antosiem nie mialam 4 miesiace jajeczkowania i okresu poszlam wywolac duphastonem i w 62 dniu cyklu byla owulacja po wywolanym... podejrzewam ze bym nie miala jeszcze hoho tej owulki gdyby nie duphaston... ja wiem jaki jest moj rganizm i wem ze to dlugo trwa i ta pierwsza ciaza nie byla bez wspomagania nie pojawila i ebez wspomagania... nie wiem ja jestem totalnie zdezorientowana nie wiem komu mam ufac komu wierzyc co mam robic isc na badania czy nie juz mam dosc lekarzy dosc labolatoriow i wszystkiego...
przytlacza mnie to i mam nerwy jeszcze dzisiaj myslalam ze bede miala ze skierowania za free ten wymaz a musialam zaplacic 35 zl az mnie nerwy wziely bo do wyplaty jeszcze ponad dwa tygodnie a ja jjuz nic nie mam na koncie tylko marne 50 zl i przezyj tu do 10 tego moj maz ma 20 zl... poprostu nie wiem juz co robic... nie bede napewno tam grzebac przez histeroskopie... a moje endometrium juz jest duze i jakby bylo teraz jajeczkowanie to by bylo dobrze a moje jajniki si ebuntuja :-(

ja juz mam dosc !!:-(:-(:-(

dziewczyny... masakra bylam w szpitalu... w urzedzie pracy siedzialam w kolejce i dostalam takich zawrotow glowy ze masakra, na szczescie byl ze mna adam, wyszlismy na dwor na spacer bo myslalam ze to z braku tlenu ale swiat mi dalej wirowal i bylo coraz gorzej glowa mnie bolala masakrycznie i pojechalismy na izbe przyjec, a tam cisnienie mi skakalo raz 120/80 raz 100/70 raz 135/60 itd dostalam ketanol i zrobili mi badania... nic nie wykazaly jak to sie powtorzy to mam isc do neurologa... mam podwyzszone krwinki biale i mam tak na kazdym badainiu morfoligii tzn teraz mam wynik 15 przy normie do 10 a ostatnio to zawsze bylo kolo 12... nie wiem co mi jest zaczynam sie denerwowac i boje sie ze to jakas ukryta infekcja a ja jej nie umie znalezc :-( boje sie ze to cos ukryte zabija moje dzieci i teraz nie wiem czy nie odpuscic staranek :-( w czw do gina moze sie czegos dowiem choc watpie w to :-(

A ja jutro odbieram wyniki moich badań, które zlecił mi gin i staram się o tym nie myśleć, ale troszkę się denerwuję, bo nie mam zielonego pojęcia co mogłyby wykazać. Na badaniach dziecko ok, więc staram się myśleć tylko pozytywnie i cieszyć się ciążą, a niepokój schować na dno serduszka.

Pati a w domu mierzyłaś sobie ciśnienie? Jest już lepiej?

missiiss wiara czyni cuda, może warto uwierzyć we własny organizm? Trudna decyzja przed Tobą, ale wiesz, że my zawsze będziemy z Tobą i wsparcie nasze masz murowane.

She zaliczyłaś te zakupy? :-)

Ewcia a nie można pokombinować? Moi klienci zawsze mnie podziwiają za moją "rachunkowość kreatywną" :-D:-D:-D Ewcia i dobrze, że nie umorzyli, może sprawiedliwość zwycięży.

Syla na dołki mi pomaga kąpiel w pianie i peeling z kawy mielonej ;-)

Ok dziewczyny, uciekam do domku na pociąg, trzymajcie kciuki żeby przyjechał punktualnie, ostatnio się spóźniają i strasznie marznę, bo nie ma żadnej budki ogrzewanej :-(

Dziewczyny widze ze zaczynam sie teraz zle czuc psychicznie staram sie zajac czyms.dzisiaj sprzatalam ,popoludniu planuje prasowac.Najgorzej wkurzyla mnie tesciowa z jej siostra znalazly mi ginekologa w warszawie i zebym tam jechala z tesciowa nie z mezem.Bo to czywiscie pewnie ja jestem chora i to moja wina :wściekła/y:
Jak moj T mi to powiedzial to malo mnie z butow nie wyrwało.A moze ja sie zabardzo czepiam:zawstydzona/y:
ja bym pojechała do tego gina ale bym postawiła sprawę jasno, ze tylko z mężem i basta. Zawsze może się okazać super fachowcem, ale tak czy siak teściowa nie powinna szukać ginekologa bez twojej prośby.

Ewela masz śliczny brzusio!!

Lucyf gratuluję :)

Pati bidulko, mam nadzieje że z tobą wszystko dobrze. Ja w ciąży mam zawsze podwyższone białe krwinki, teraz mam 11. W ciąży to normalne

Ostatnia edycja:
Ewcia tak sie zastanawiam, czemu wciaz masz ten suwaczek o synku, moze czas zostawic to co było, a wskrzeszac nowe zycie? :blink:

Ewela nigdy nie zostawię tego co było...Mój Synek mógł żyć...A nie ma Go z nami przez zaniedbanie 3 osób no i dlatego jest postępowanie w prokuraturze...A suwaczek o Maciusiu mam z tego względu, gdyż w życiu nie pogodzę się z Jego śmiercią...
A czas na kolejne Dzieciątko przyjdzie, ale jeszcze nie teraz...Nie chcę drugiego Dziecka w zastępstwie za Maciusia czy też na pocieszenie...
Nawet gdy kiedyś będę w ciąży, to ten suwaczek zostanie...

Ostatnia edycja:
Lucy F po cichu gratuluje i biegnij do ginka:tak:
Pati mnie od rana głowa boli ,a jak sie schylam to mi świat wiruje chyba coś z ciśnieniem dzisiaj jest nie tak w powietrzu.
Mississ zrobisz jak zechcesz ,ale jeżeli poszłaś do dobrego lekarza ,który radzi zaczekać do wiosny to może zaczekaj.
Dziewczynki musze już kończyć bo zaraz mi głowa pęknie.
Kasiu trzymam kciuki za wizyte

Witam,
dopiero usiadłam przed kompem, więc trochę mi zejdzie doczytanie wszystkiego z dzisiaj, tym bardziej, że jeszcze obiad za niedługo muszę zrobić, w sumie to obiadokolacja.
Ale najważniejsze, że mam 2 dni wolnego :-):-):-)

reklama
wróciłam z kawusią bo już raz mi dziś pomogła, więc znowu sie nią ratuję, mój M jest wyrozumiały i robi kolacyjkre, nawet nie zauważyłam kiedy sie tak zmienił kiedyś nawet palcem nie chciał ruszyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry