• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kaśka - trzymam mocno kciuki za Twoją (Waszą) jutrzejszą wizytę.....

Karola - a Ty dlaczego się nie odzywasz? Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze?

Ja się już na dziś pożegnam....idę do łóżeczka z książką....i pewnie węzmę jakieś prochy na spanie bo mam stresa przed jutrem....bo pewnie będę się musiała nieźle nagimnastykować żeby mi ten konował dał jeszcze kilka dni zwolnienia....

A co z naszą nową ciężaróweczką....z tego co doczyałam to miała jakieś plamienia...dotarła do lekarza, potwierdziła ciąze, wszystko dobrze?

Dobranoc....spokojnej nocy Wam życzę......

KAROLCIA fatalnie nie wiem już jak odgonić czarne myśli
naprawdę czuję że będzie źle nawet torbę sobie naszykowałam do szpitala gdybym musiała zostać
na pewno do ciebie napiszę eska jak tylko wyjdę z badania
BOJĘ SIĘ

A ja idę w weekend kupić jeansy ciążowe i sztruksy, a potem będę dobierać sweterki. Najpierw chcę zobaczyć w sklepie a nuż jakieś promocje/przeceny trafię :-)

Pociąg się nie spóźnił na szczęście, ale jechał troszkę dłużej, przynajmniej sobie pospałam troszkę :-D

reklama
KAROLCIA fatalnie nie wiem już jak odgonić czarne myśli
naprawdę czuję że będzie źle nawet torbę sobie naszykowałam do szpitala gdybym musiała zostać
na pewno do ciebie napiszę eska jak tylko wyjdę z badania
BOJĘ SIĘ

Będę czekała z niecierpliwością.....
Trzymaj się dzielnie dla syneczka....
Kaśka....musi być wszystko dobrze....zobaczysz, że jutro się uśmiechniesz i poleja się łzy ulgi, która poczujesz....ja mocno w to wierzę i z całego serducha Ci tego zyczę....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry