Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już wiem...zadzwoniłam do medycyny pracy...i muszę mieć zaświadczenie o zdolności do pracy, żeby do nich przyjść....ale nie musi to być zaświadczenie od gina...tylko może być od rodzinnego!!!
(Nie wiem, czy tak jest wszędzie, ale ja pracuje w Urzędzie Miejskim...i tam, po 30 dniach zwolnienia trzeba iśc do medycyny pracy po zaświadczenie o zdolności do pracy.....)
A co do wizyty....to starałam się być opanowana....ale i tak mu wykrzyczałam, że 3 miesiące z trupkiem chodziłam a on mi wmawiał, że jest zdrowa ciąża.....

i przezywam ;-)wiec nie wtracam swoich glupot 

a kazda wasza decyzja bedzie dobra...wy wiecie kiedy bedzie ten moment...moment na dzidzie ;-)
K powiedzial ze jak lekarz powie ze ok juz ze mna to bedziemy sie seksic pod wzgledem dzidzi
(bo teraz tak w uzbrojeniu choc czasem sie zdarzy spontan ;-)) a ja mu powiedzialam ze przeciez mowil ze teraz dopoki nie znajde pracy to nie chcial dzidzi a on na to:takim sposobem to chyba nigdy nie bedziemy mieli dziecka
;-) i to ze mysli o dziecku jakos mnie podnioslo