EwelinaK26
Fanka BB :)
Cześć Wam Kochane Witam się z Wami poczytam co tam u was słychować plum plum jakiś filmik na necie polecam stronę cinemak są tam najnowsze filmy i można je oglądać i oglądać
To dla kinomaniaków jak JA
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
nie ma sprawy :-);-)Przytulam mocno Kasieńko.....jestem z Tobą!witajcie kochane
dziękuję Wam bardzo za wszystkie słowa otuchy
no cóż jest tak jak napisała Karolcia żyjemy " w zawieszeniu" choć mały dziś znowu troszkę posikał
w każdym razie gin powiedział "dobrze nie jest ale gorzej też nie"
w czwartek za tydzień kolejne usg
jak wsiedliśmy do samochodu to sie rozpłakałam i mówię do R że skończe w wariatkowie a on mnie cmoknąl przutylił i powiedzial że w razie co wylądujemy tam razem i poprosimy o małżeńskie łoże
zmykam spać bo w nocy jakoś słabo mi szło spanie więc pewnie dziś nadrobię
spokojnej nocy
kaska kochana trzymaj sie i nie zalamuj jestesmy z toba... dobra wiadomosc to taka ze nie jest coraz gorzej choc wolalabym uslyszec jak ty tez ze jest lepiej... trzymajs ie kochana
ej czy to znaczy ze ja juz mam robic buciki dla kazdej z was zebym sie wyrobila do konca roku ??:-)
nie ma sprawy :-);-)
super, tylko ja bym sie bala wystawiac na allegro bo jednak sprawdzaja ze skarbowki allegrowiczow wiec nie chcialabym miec wezwania a potem jakis problemow bo pare rzeczy sprzedalam... nie wiem jak do doklanie jest niestety nie mam zanjomych ze skarbowki wiec nie mam kogo podpytac, ja bym na twoim miejscu napisala do allegro i moze oni ci wyjasnia