• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewcia, nie gniewaj się, ale ten Twój gin to jakiś palant:(, może i zna się na fachu, ale jakby mi ktoś takie teksty sadził to już bym mu podziękowała za współpracę:no:, nie złość się szkoda Twoich nerwów, ściskam mocno.

reklama
Ewcia, nie gniewaj się, ale ten Twój gin to jakiś palant:(, może i zna się na fachu, ale jakby mi ktoś takie teksty sadził to już bym mu podziękowała za współpracę:no:, nie złość się szkoda Twoich nerwów, ściskam mocno.

No zobaczymy,,,ale chyba nie pójdę już na wizytę, znajdę innego i chyba już mam takiego na oku:tak:...wkurzył mnie dziś na maxa i tego mu nigdy nie zapomnę...

aniolki kochana ja w zadnym wypadku si enie obrazam jakbym nie chciala sluchac waszej opini to bym nic nie pisala a chce je sluchac choc wiem ze czesto jestem mecząca :sorry2: w ogole to wiem ze ze mnie straszny nerwus i to naprawde bardzo straszny co zauwazylyscie pewnie nie raz... postaram sie nie panikowac. w sumie masz racje lekarze nic dziwnego nie widzieli ale teraz sobie przypominam comialo oznaczac rysunek zimmera na jedny mjajniku napisal ok a na drugim narysowal 4 kolka... dobra juz nie mozdze...

Karola nie chce cie zamartwiac,a moze juz to wiesz. Ale duzo czytałam na ten temat i własnie te dziewczyny ,które przez długi okres czasu zarzywały tabletki anty miały problemy z zajsciem i utrzymaniem ciazy. I lekarz mi tez to mowil,zeby długo nie brac,bo moga byc problemy.

kurcze ja bralam od 18go roku życia czyli z 6lat ciągiem harmonet.ale po odstawieniu do ciazy minelo 9meisiecy,
dziewczynki nei doczytalam mam jeszcze 15stron:( doczytam juz jutro i to co teraz piszecie rowniez bo moj M juz nagi w progu stoi i mnie do wanny woła:)jak tu odmówić. mam nadzieję,ze dzis wszystko u was ok. pozdraiwam wszystkie i jutro jak doczytam odezwe sie.
Kasiu mam nadzieje,ze trzymasz sie dzielnie i szukasz optymizmu w sobie.
Missiiss mam nadzieje ze @ przylazla.
buziaki

dobranoc kobitki

troche mi juz przeszlo co bedzie to bedzie moze w 28 dc sie rozkreci

buziaki i dzieki za opierdziel :tak: troche to trwalo zanim mi przeszlo ale to dzieki wam wiec dziki jeszcze raz :tak:;-)

Hej dziewczęta!
A ja dopiero na koniec pracy przebrnęłam przez lekturę BB, bo jednak coś w tej pracy trzeba zrobić :-D

Agniesia82 i Ala1977 bardzo mi przykro :-( Przytulam mocno.

Widziałam, że piszecie o odbieraniu wyników. Tutaj jest tak, że próbki do badań pobierają mi w klinice, do której chodzę. Potem to wysyłają gdzieś do laboratorium a z wynikami to do mnie dzwonią, żeby powiedzieć co wyszło. Ostatnio pobrano mi 6 filek krwi do badań. Wyniki mają być jutro. 4 lutego mam jednak kolejną wizytę, więc powiedziano mi, że zadzwonią do mnie tylko jak coś będzie źle, a jeśli wszystko będzie OK to przedyskutuję wyniki badań w czwartek z lekarzem.

Dzisiaj zadzwoniłam do swojego ubezpieczenia aby się dowiedzieć czy w ramach ubezpieczenia mogę zrobić badania krwi i USG w celu sprawdzenia czy dziecko nie ma Downa bądź innej choroby chromosomowej. Okazało się, że tak :-) Bardzo mnie to ucieszyło, bo to badanie kosztuje $2000, więc dobrze, że chociaż podpada pod ubezpieczenie. Myślę, że wydanie w ciągu roku $10 tys to i tak dużo, więc super, że te $2 tys będzie już w to wliczone :tak:

Pisałyście o wyprzedażach, to Wam powiem, że Stany to raj na ziemi na zakupy :tak: Ja już staram się nie chodzić do sklepów za bardzo, bo garderoba już pęka w szwach, ale niedługo zamierzam kupić trochę ciuszków ciążowych. Zdążyłam się już odzwyczaić od polskich cen i 150 zł za sweterek - co jest ok. $50 jest dla mnie zdecydowanie za drogo. Pewnie dlatego, że wiem, że tutaj mogę sobie kupić śliczny sweterek za $20, a czasami nawet taniej. Niedawno kupiłam sobie w Gapie kurtkę za $20 - bardzo ładną :tak:

Mój mąż wpadł ostatnio na pomysł aby pieniądze z bonusów jakie dostaniemy w pracy w marcu (powinno być tego kilka tys. $) przeznaczyć w całości na zakupy dla dzidziusia :-) Tutaj za tę kwotę to można śmiało wszystko kupić, jako że takie rzeczy też nie są drogie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry