Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...wkurzył mnie dziś na maxa i tego mu nigdy nie zapomnę...
w ogole to wiem ze ze mnie straszny nerwus i to naprawde bardzo straszny co zauwazylyscie pewnie nie raz... postaram sie nie panikowac. w sumie masz racje lekarze nic dziwnego nie widzieli ale teraz sobie przypominam comialo oznaczac rysunek zimmera na jedny mjajniku napisal ok a na drugim narysowal 4 kolka... dobra juz nie mozdze...Karola nie chce cie zamartwiac,a moze juz to wiesz. Ale duzo czytałam na ten temat i własnie te dziewczyny ,które przez długi okres czasu zarzywały tabletki anty miały problemy z zajsciem i utrzymaniem ciazy. I lekarz mi tez to mowil,zeby długo nie brac,bo moga byc problemy.
troche to trwalo zanim mi przeszlo ale to dzieki wam wiec dziki jeszcze raz
;-)

Ja już staram się nie chodzić do sklepów za bardzo, bo garderoba już pęka w szwach, ale niedługo zamierzam kupić trochę ciuszków ciążowych. Zdążyłam się już odzwyczaić od polskich cen i 150 zł za sweterek - co jest ok. $50 jest dla mnie zdecydowanie za drogo. Pewnie dlatego, że wiem, że tutaj mogę sobie kupić śliczny sweterek za $20, a czasami nawet taniej. Niedawno kupiłam sobie w Gapie kurtkę za $20 - bardzo ładną