• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie dziwię się ewcia że jesteś wściekła i masz rację oni zawsze swojej d.... będa chronić a nie patrzą na NAS nie pamiętają po co wybrali zawód LEKARZA niektórzy chyba tylko dla kasy...
Anetha kurczę ciekawe czy i mnie mogli coś źle zrobić masakra....ale będzie dobrze kochana napewno...

Mój Kacperek-Lucyferek przyszedł właśnie do mnie i powiedział pomódl się ze mną mamusiu :-D Idę poskromić go przez kilka dni ma labe z przedszkola przyniósł katarek i kaszelek:wściekła/y: No cóż... Codziennie dziękuję Bogu że go mam:-)

reklama
Dosłownie Dziewczyny- szok!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Anetha, widzę, że u Ciebie pani dr jakaś niedouczona...
A'propo czepiania się do niego, to kto wie...może się czepieją, że jaką pacjentkę do nich wysłał.Fakt szpital jest ok 40 km, ale daję sobie głowę uciąć, że to koledzy...
Chyba będę musiała zmienić lekarza, choć ten jest dobrym u nas w okolicy no i zna mój przypadek:-(, ale może znajdę jeszcze jakiegoś... W kwietniu mam kontrolną wizytę, więc zobaczę, ale raczej po jego słowach po kwietniu zmienię, a może jeszcze przed pójdę do kogoś innego:confused:

ehh lekarze bronia sie na wzajem niestety :( moj jeden tez powiedzial miz emi nie wypisze opini i sie pod tymnie podpisze bo nie bedzie sobie robil zlej opini wrsrod lekarzy no przynajmniej byl szczery... ehh

Masakra zabieg robila mi corka jednego z ordynatorow szpitala.mowilam ze jestem umowiona ze swoim lekarzem na zabieg widocznie specjazlizacje robi i musi norme wyrobic.:wściekła/y:
Mam nadzieje ze mi nic nie bedzie

Masakra zabieg robila mi corka jednego z ordynatorow szpitala.mowilam ze jestem umowiona ze swoim lekarzem na zabieg widocznie specjazlizacje robi i musi norme wyrobic.:wściekła/y:
Mam nadzieje ze mi nic nie bedzie

Trzymam &&&&& nie może być źle!!! Od teraz musi być w końcu dobrze:-):-)

Missiiss no faktycznie, bardzo szczery- ale ja nie brałam żadnej opinii czy doszło do zaniedbania czy nie. Czułam, że tak i napisałam stosowne pismo, gdyż nie dawało mi to spokoju

Wiecie Dziewczyny, mam nadzieję, że choć ten lekarz biegły nie będzie im du** chronił...
A po dzisiejszej wizycie bardziej się przekonałam, że dobrze, że to zgłosiłam, gdyż myślę, że musi być coś na rzeczy... Skoro by nie było, to myślę, że mój gin. nie mówił by tego jeszcze, że oni i tak itak nie zostaną za to ukarani- może myślał, że się wycofam, kto ich tam wie:confused:

Ostatnia edycja:
anetha ja chodze prywatnie i niestety mimo skierowania za badania musze placic i tak chyba jest :no: no ale wole placic przynajmniej teraz wiem za co bo moj gin nie zleca mi roznych dziwnych badan tylko takie ktore wg niego sa wskazane(i jak narazie "trafia")
missiiss daj juz spokoj tej @ przylezie wkoncu skoro masz juz jakies plamienia :tak: bylas u lekarzy dopiero co wiec nic innego to nie moze byc!!!zadne jakies guzki czy inne dziwne rzeczy :confused: wiec daj jej czas i ciesz sie ze jednak sama @ przylezie...nie stwarzaj sobie problemow-jesli dziewczyny tez tak mialy i czekaly dwa razy dluzej niz ty i mialy plaminia przed nawet kilka dni to odpusc i zaczekaj!!a jak nie masz czym glowy zajac to przyszykuj cos milego dla meza na wieczor ;-) bedzie milo,wyluzujesz i jeszcze @ przyspieszysz tak jak Agata pisala-ja tez tak mam jak zbliza sie dzien @ po seksiku zaraz wylazi :tak: i nie obrazaj sie bo piszemy to z troski o twoja glowke zebys nam tu z tego paniokowania nie sfiksowala:baffled::-):sorry2:
ala i agniesia :no::no::no:
[*]
[*] serce peka ze coraz wiecej aniolkow....tak bardzo mi przykro...
ewcia normalnie jak czytalam jakie glupoty ten twoj lekarz gadal to mi sie cisnienie podnioslo :wściekła/y: jak mozna byc tak nieczulym draniem???!??!?!?k***a niech chroni dupska kolegow po fachu(jak ma taka potrzebe) ale niech przynajmniej swoich wywodow nie piepszy glosno!!!:wściekła/y: :no::baffled:

Ewcia, generalnie dziwi mnie podejście lekarza, bo ten twój lekarz tak gadał jakby to chodziło o wyrostek na przykład a nie drugą istotkę.
Qrde to całe środowisko lekarzy jest pojechane jakieś, jeden drugiemu tyłek chroni.
normalnie krew zalewa.

idę chyba spać kochane, może jutrzejszy dzień będzie weselszy, czego i Wam życzę:tak:,
buziaki :*
mama Aniołka 21.01.10
[*]

71ded71006.png

Ostatnia edycja:
reklama
No niestety Gosiu...:-(:-(:-(
W ustach mojego gin. chyba nigdy nie usłyszałam słowa np. pani Dziecko,
czy też pani Syn- kurcze nie pamiętam...
Chyba zwracał się w 3 os. Wiesz, masz rację, mi także zdaje się, że mojego Synka nie traktuje jak Dziecko...
Dziś jeszcze powiedział, że nie poradziłabym sobie, gdyby miało wodogłowie czy jakąs inną chorobę, to mu odp., że byłam na to przygotowana, że może być chory- NO ALE PRZECIEŻ NIE BYŁO ŻADNYCH WAD
To stwierdził, że musiałabym zostawić pracę i cały czas być przy takim Dziecku i nie dali byśmy rady finansowo- a skąd on może wiedzieć czy dalibyśmy czy też nie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry