• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena, dobre to z tą Amazonką :-) Widzisz i teraz trzeba się cieszyć, że tak ładnie leci, bo oznacza to, że się wszystko ładnie zregenrowało i miało się co złuszczać ;-) Tylko krokodyli brak :-)

Patrycja, a może warto by było, żebyście szczerze pogadali czego On się tak naprawdę obawia, bo wtedy można argumentów szukać, żeby te strachy przed kolejną próbą złagodzić

reklama
Lena super ze w koncu Cie @ nawiedzila:happy2: teraz to juz z gorki
Just mam nadzieje ze za dwa tyg bedzie czym sie cieszyc:tak:
ja juz wiem czemu moj gin nie wzial ode mnie kasy bo po prostu moje wizyty dzialaja na niego psychoterapeutycznie, koles ma ubaw po pachy z tego co ja mu opowiadam pyta mnie np czy mnie piersi bola a ja mu na to z rozbrajajaca szczeroscia i zgodnie z prawda ze tylko jedna:confused: a on juz sie chichra, albo mowi mi ze w sumie badania wyszly wszystkie ok wiec jestem zdrowa a ja na to ze fizycznie tak ale... a on znow chichra ze skoro mam taki dystas do siebie to z psychika tez musi byc calkiem niezle.

just dokladnie dobrze mowisz jak bedzie i jak jst teraz ale HELLO!!!! chyba mylicie fakty bo mi cos leci tylko nie okres juz od dwoch dni tylko glupie plamki kawa z mlekiem i sie nie rozkreca skape te plamienia jak cholera ja poprostu nie ze narzekam ze nie mam okresu tyko narzekam bo nie wiem skad to todziwmne sie wzielo u mnie :confused: i mowie ze wolalabym zeby to byla @ a wy przeczytalyscie tylko chyba koti wypowiedz a nie cala moja historyjke z tym plamieniem ... koti chyba tez doczytala tylko ostatnia moja wypowiedz ze chce zeby juz byl okres... wolalabym zeby przyszedl o czasie albo po czasie a nie przed czasem i nie wiem co to jest z tymi plamieniami ,,, ale juz mowilam ze pisac o tym nie bede i nie bede marudzic a wy mni eprowokujecie nununu ;)
wyskoczyly mi pryszcze mam naerwa jak cholera i jeszcze to si enie rozkreca, jak jutro bedzie tak sao dzwonie do gina i juz . wiec juz nie bede o tym pisala

Ostatnia edycja:
nu nu nu Missiiss tu chyba focha chce strzelić. Napisałam Ci, że po zabiegu łyżeczkowania dzieją się dziwne rzeczy. Moja koleżnka miewa takie plamienia - brudzenia od 22 dc czasami. Nie wiadmo skąd... Organizm musi dojść do siebie. A nerwy i nakręcanie się temu nie sprzyjają.

Missiiss, weź przeczytaj swoje posty z dzisiaj i wtedy zobaczysz, czy to wszystko takie proste logiczne itp jest ;-) mi z nich wyszło "plamię: czy to @, czy to nie @" :-p
Kobito, byłaś w ciąży i po takim przeżyciu organizm jest w szoku, sam nie do końca wie "o co chodzi, co się dzieje", stara się wrócić na utarte szlaki (faza tak, śmaka i owaka). U mnie po poronieniu (dużo młodszej ciąży niż Twoja, więc organizm dostał mniejszego kopa hormonalnego) pojawiało się coś takiego, że przytulanki około 23dc kończyły się krwią, i to nie, że parę kropelek, tylko byłam przekonana, że już @ przyszła. A tu nie potem parę dni spokoju i dopiero 28 dc @. I tak było i po pierwszej i po drugiej @ po poronieniu, i co mi ginka powiedziała na to niepokojące zjawisko, ŻE SIĘ ORGANIZM SAM MUSI UNORMOWAĆ.
Mam nadzieję, że się nie obrazisz i focha nie strzelisz ;-) po prostu nam chyba bardziej niż Tobie szkoda Twoich nerwów ;-)

Missiiss, i nie wywołuj wilka z lasu, bo będziesz miała tak jak Lena AMAZONKĘ, a jak dobrze pójdzie to i Krokodyle będą :-p

Ostatnia edycja:
Lena nie odmieniło mi się :-) Staramy się... tzn mamy zamiar :sorry2:Póki co, to raz w tym cyklu tylko przytulanki były - przedwczoraj :sorry2::sorry2: W tym miesiącu jesteśmy oboje tak zalatani, ze jak kładziemy się do łóżka, to juz na nic siły nie mamy :sorry2::sorry2:
Tak więc teraz jest lajtowo :-D w przyszłym miesiącu zabierzemy się już porządnie do roboty... :-D:-D:-D

witam dziewczynki,
na początku chciałabym przytulić wszystkie nowe Aniołkowe mamusie:(, bardzo mi smutno ,że tu jesteście, trzymajcie się kochane!
Ja dziś niestety znowu w kratke nastroje:(, mało tego dostałam jakieś plamienie, ale czytałam wcześniej że tak może być po zabiegu, że nic a dopiero po kilku dniach cos się zaczyna:( mam nadzieję że to normalne i że to nic poważnego :(
:zawstydzona/y:
Widzę ze przybywa też i radosnych wpisów:) mam nadzieję, że kiedyś i ja dołączę, póki co buuuu:(
Mój Aniołek 21.01.10
[*]

reklama
Mississ a może ty masz po prostu mega napięcie przedmiesiączkowe!!!

Weź sobie gorącą kąpiel może to Cię zrelaksuje i na pewno przyspieszy okres, skoro nie jesteś w ciąży to jest nawet wskazane

Nowe aniołkowe mamy witam.

A ja jeszcze 1,5 tygodnia i testowanko i jak zacznę znowu świrować kilka dni przed i zechce robić szybciej testy niż termin @ to ustawcie mnie do pionu, ale kilka to sobie muszę kupić, bo są u mnie w promocji w dobrej cenie, chociaż tak z 3 coby mieć już w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry