Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aneczka to ty światowa dziewczyna:-),a my w tej biednej Polsce żyć musimy![]()
wiem tylko ja jej marudzę co jakieś dwa tygodnie bo co chwilę jest coś nie tak ostatnio jak ona jest naprawdę spokojną osobą to ostatnio aż zaklnęła jak zobaczyła tą nerkę bo co się dopiero okazało że trzeba założyć ten szewek a tu teraz te nerki i powiedziała ze jej jest mnie szkoda bo naprawdę dużo przechodzę w tej ciąży i że ona już nie wie co robić bo nie chce mnie pakować w kolejne leki bo teraz biorę 7dziennie a co dopiero miesiąc temu skończylam brać zastrzyki na podtrzymanie.pewnie nie ma co zwlekać, a że jej trochę głowę zawrócisz to po to ona tam jest.
Karola, babo przeczytaj to co sama napisałaś i wybij sobie z główki, że ona odbiera to jako marudzenie!!! jakbyś Ty miała wzorową ciążę, bez żadnych plamień, bóli, i innych hardcorów, które masz i dzwoniła do niej bo kupka nie taka albo mała dwie godziny się nie rusza, albo inne bzdeciki, to może i miała by Ciebie dosyć. Ale w Twoim przypadku ona na pewno będzie wolała pięć razy odebrać tel, zbadać i powiedzieć, że nic się nie dzieje, niż jakby raz się miało okazać, że coś przegapione zostało!wiem tylko ja jej marudzę co jakieś dwa tygodnie bo co chwilę jest coś nie tak ostatnio jak ona jest naprawdę spokojną osobą to ostatnio aż zaklnęła jak zobaczyła tą nerkę bo co się dopiero okazało że trzeba założyć ten szewek a tu teraz te nerki i powiedziała ze jej jest mnie szkoda bo naprawdę dużo przechodzę w tej ciąży i że ona już nie wie co robić bo nie chce mnie pakować w kolejne leki bo teraz biorę 7dziennie a co dopiero miesiąc temu skończylam brać zastrzyki na podtrzymanie.
. nosz k**wa jak mama mi to powiedziala to myslalam ze mnie krew zaleje ... nie dosc ze moj brat taki ulomny jest i malo rozumny to si eboje zeby moi rodzice sie nie dali naciagnac i zeby on sie nie dal naciagnac przez pozalsie boze tesiowa na kredyt bo juz raz go rpobowala naciagnac i nie dosc ze ona nie mialaby za co go splacac to moj brat glupek gdyby nie ja i moi rodzice wzial by jej i pozniej by zostal na lodzie bo on ma prawie same dlugi przez ta rodzine :-( i poprostu ja chyba zwariuje z tych nerwow poprostu w co on sie wpakowal to kosmos jakis :-(oni sbie lubia wypic i nie ma dnia bez wodki i datego ona nie chce malego przyjecia tylko wesele zeby mogla sie nachlc z rodzina to jest ajakis koszmar a moja mama ma za wszystko zaplacic !! zaluje ze nie moze mnie byc przy rozmowie mojej mamy z jej w niedziele boze jakbym nagadala tej babie to by sie nogami nakryla!!! jestem wsciekla jak nie wiem co !!! a okresu nie dostalam i chybaplamienie sie skonczylo... a i buciki juz wioli zrobilam bo juz mi napisala co chce i jeszcze tylko opasaka i wysle ... takz emam co robic... tylko szlak mnie trafia jak mysle o moim bracie i jego tym calym slubie...Karola, babo przeczytaj to co sama napisałaś i wybij sobie z główki, że ona odbiera to jako marudzenie!!! jakbyś Ty miała wzorową ciążę, bez żadnych plamień, bóli, i innych hardcorów, które masz i dzwoniła do niej bo kupka nie taka albo mała dwie godziny się nie rusza, albo inne bzdeciki, to może i miała by Ciebie dosyć. Ale w Twoim przypadku ona na pewno będzie wolała pięć razy odebrać tel, zbadać i powiedzieć, że nic się nie dzieje, niż jakby raz się miało okazać, że coś przegapione zostało!

BO GDYBY Z TYM SZEWKIEM NIE MOJA INTUICJA I WASZ OPIERDZIEL TO MAŁA BY SIĘ URODZIŁA BO JUŻ ZESZŁA O 2CM WIĘC JA POPROSTU SIĘ BOJĘ ŻE ZNOWU WYLĄDUJE W SZPITALU:-
wszystko białe...
no i po spaniu...
a jak zaciążysz to o seksie będziesz mogła pomarzyć przez rok -weź dupę w troki i do dzieła -żeby mieć co przez ten rok wspominać

powiedział ze jak wyniki moczu są ok ro nic takiego -a pęcherz jest na przedniej stronie macicy i stąd ten ambaras
u mnei w robocie ostatnio szef szukał kluczyka do mojej szafki -znalazł w paczce tamponów
i powiedział ze schowek pierwsza klasa:-)
i ja nie narzekam -tylko męcz ją zeby co chwila włączała 4d;-) bo jak ja oglądam ten filmik to mi tego za mało -np stópke mam w normalnym ujętą a o 4d nie myślałam wtedy

zważę sie w środę to zobaczymy co i jak -wiec da sie zrobić
te plamienia skonsultuj z ginem
nalejemy do kostek wody a jak usiądziemy będzie pełna wanna
to Ty już niedługo to badanie bedziesz miała -rób zdjęcia dzidzi i wklejaj nam tutaj
dla mnie żadna różnica -no ale S bedzie w domku;-) hmmm księżniczka chyab dla dziewczynki co???
hmmm z tego co wiem bezpieczny jest 32 tc a później już dopiero 36

ostatnie podgrzanie było o 22.30