Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie ja już z tym podgabinetowym ciśnieniem to się na jakieś prochy kwalifikowałam, ale jak się po dwóch tygodniach okazało, że to tylko na panią doktor tak reaguję to póki co mi odpuściła, tylko dalej dwa razy dziennie mam sprawdzać.ja miedzy innymi dlatego chce też w domu mierzyć bo pod gabinetem to sama wiesz jak jest![]()
Mój uparty człowieczek nadal się obija i nie kopiejust,a twoje maleństwo juz codziennie kopie?

dobrze że już jesteś -szybko się wdrożysz co i jak bo mamy to we krwi
a że niby jak jestem szczepiona to mnie brudami mogą traktować??? a możesz mi napisać na pw o co chodzi ze związkiem między szczepieniem na wzwb a tym nieuleczalnym szczepem???
ja mam ciśnieniomierz z L'eclerc za 49zł i działa bez zarzutów -mogę Ci go sprzedać za 140 zł przesyłka gratis i obie będziemy zadowolone
Ty zapłacisz o kilkadziesiąt zł mniej a ja zarobię parę dyszek
moja dentystka powiedziąła że widac ze biorę witaminy w ciąży -bo zeby się trzymają
po co chcesz się krzywdzić pracą
np jak kopniesz dostaniesz czekoladkę

złośliwiec jeden, kopać to mu się nie chce, ale fanaberie jedzeniowe odstawia ;-)Coś z tego co zjadłam bardzo nie pasuje ludzikowi, bo jakoś mi tak nie za bardzo jestzłośliwiec jeden, kopać to mu się nie chce, ale fanaberie jedzeniowe odstawia ;-)

Widać Mała nie miała chęci na dietetyczne jedzonko ;-)Ja ostatni raz pawia puściłam po 20tc bo zjadłam zupkę bez śmietanki -jak to S powiedział "nie dziwię się że nie chciała -ja też takiej nie lubię"![]()
nie ominęło go oglądanie bajeczki i książeczki, zabawa klockami. no i jakie oczka do niego puszczała, czarodziejka mała, dosłownie zazdrosna byłam ;-)