Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aguska na kacu to nie ja.nie ta OlaOla81 bodajże. ja to mma zakaz alkoholu an wszelki wypadek
moj M pilnuje bardzo bardzo... juz malibu mi nie wolno. na redsa wczoraj sie krzywil,ale udalo mi sie troche wypic,a z reszta musial sie meczyc
![]()
szorowac juz konczemoj M wlasnie skrecil ten neiszczesny fotel. jeszcze z raz go rpzetre zeby sie nie kleil i koniec szorowania na dzis
![]()
Masz zakaz na wypadek zajścia w ciążę?
A na małego redsika może ci czasem pozwolić

:-)
Kurczę a cóż znowu za badania masz porobić??? Jejku jeszcze tyle ich
A kregosłup to po co???
bo jeszcze to ANA to mogę zrozumieć, ale co do strat ma kręgosłup?
mi się wydawało, że problemu z kręgosłupem to co najwyżej mogą być efektem przeciążeń w czasie ciążyMnie bolało normalnie...tylko trwała bardzo krótko...3 dni....i tylko pierwszy był bardzo obfity, a potem tylko takie plamienia....Podpowiedzcie mi proszę, czy teraz pierwsza @ po zabiegu będzie przychodzić objawowo, jak to było przed ciążą ? Tzn będą jej towarzyszyć bóle brzucha etc...