karolcia81
czekam na szczęście.....
Ilonko....zaraz niech policzę......po 38 dniach....czyli po 5.5 tygodnia....
poprzednio też tak jakoś tyle czekałam...
poprzednio też tak jakoś tyle czekałam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obyś miała dar jasnowidzenia!!!!!!!!!Karolcia, zobaczysz ja ci to mówię, do czerwca to ty będziesz w ciąży![]()
38 dni mówisz, no to spoko, byle mi @ nie przyszła ta małpa 23 lutego jak będę miała wizytę u gina![]()

Za dużo czytania i się mieszaMasz zakaz na wypadek zajścia w ciążę?
Jeśli tak to powiedz mu że dopóki się nie wie to nie szkodziA na małego redsika może ci czasem pozwolić
![]()
Olu, tylko żeby przypadkiem nie wyszła nadinterpretacja, że lekarze zalecają colę w dowolnych ilościach ;-) chodzi bardziej o kilka łyków na złagodzenie mdłości, a nie picie jej litrami :-)Słodziutka z tą colą to bałam się ,ze np przyspieszy bicie serduszka maluszka, wyżeracz w którym nic dobrego nei ma w sumie. wiec odstawilam jak tylko dowiedzialam sie o ciazy. ale skoro mowisz ze lekarze nawet zalecają to milo![]()