Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ola nie wiem czy tak może być bo u ginki byłam pare dni temu a dzisiaj nie dzwoniłam bo i tak jestem zaszyta bo mam ten szewek a jak by się miała zacząć akcja porodowa to bym to naprawdę czuła i musiała pojechac szybko do szpitala a przeszło.karola no wlasnie wiem ,ze meczysz sie z tymi nerkami ,ale juz na szczescie zblizasz sie ku koncowi.teraz to juz pewnie szybko zleci.a co z tym skurczem?gin cos mowil tak mzoe byc juz?
mississ fajny piesek i faktycnzie oderwiesz sie od sledzenia majtek...ale wiecie co ja tez w majciochy non stop zagladamoby @ nie przyszla,jutro zrobie test,a co
lucy a teraz na suwaczek czekamy
ale ma uszy pieseczek![]()
ale nic poza tym jeszcze nie jadłam...
dziękuje również. Chodzi tylko o przejrzystość. Ja również nie lubie i nie umiem czytać po łebkach. Bo co to za czytanie po łebkach?Nikt nie chce by ktokolwiek odchodził
Ja też jeśli przychodzę na betę w dniu spodziewanej @ to mam niziutka.. a Ty jutro dopiero masz dzien spodziewanej @ a skąd wiesz czy do jutra by jeszcze nie podskoczyła!!!