Witam wieczornie
Doczytałam!!! Wow!!! Ależ dyskusja.
Chciałam na wstępie napisać, że popieram prośbę Edytki. I przede wszystkim to była prośba a nie nakaz. Wydaje mi się, że nie wszyscy czytają ze zrozumieniem. Generalnie dziewczyny nie unoście się od razu, pomyślcie a potem piszcie. Jestem tutaj od maja i na prawdę wątek się zmienił, bo zmieniły się osoby, pojawiły się nowe, są inne charaktery. Naprawdę niektórych tematów można by uniknąć, ale nie trzeba wszystkich, bo przecież przez te rozmowy tez się poznajemy. Więc nie ma co się co oburzać, że ktoś coś nam zakazuję tylko trochę dojrzejcie i nie zachowujcie się jak dziewczynki z gimnazjum. To jest moja opinia ogólna, po 2 godzinnym czytaniu dzisiejszego dnia takie wnioski mi się nasunęły, więc nie jest personalna.
VJolka gratuluję pozytywnego rozpatrzenia wniosku.
Kasiu będę czekała na wieści od Ciebie, mam nadzieję, że dobre będę i ciągle wierzę, że da się twojego synusia wyleczyć.
Ola81 tylko tu znowu nie uciekaj.
Daa ja Ci chciałam powiedzieć, że beta przecież rośnie od zera i dopiero przecież później przyrasta szybko, te jednostki się mnożą i wiedz, że większość testów ciążowych wykrywa ciążę od 25 jednostek bhcg i przecież nie zawsze wychodzi też w dniu miesiączki. wieć tak na chłopski rozum to by było nawet ok. Ja trzymam kciuki, zaraz tam ciąża biochemiczna, zrób betę po 48h. To już po cichu gratuluję.
Aga34 nikt nie ma pretensji, że zaśmiecasz wątek a poza tym nie wytrzymasz bez nas

;-)
Lucyf gratuluję bardzo
No i dalej to chyba się pogubiłam już co u kogo.
Mi też nie zawsze wszyscy odpisują i wcale mi to nie przeszkadza za bardzo, bo jeśli ktoś nie ma co odpowiedzieć, to po co na siłę.
Jutro czeka mnie wyjazd do Poznania, pobudka o 4 rano, katastrofa. Ale muszę, bo z babcią na badania jadę do centrum onkologicznego, ma guzki na tarczycy.
Z dobrych wiadomości jeszcze to, że @ mi się kończy.
Pozdrawiam