Koti81
Gracjanek <3<3<3
czesc dziewczynki,
Pati trzymam kciuki żeby kocio wróciło, ja bym się zapłakała gdyby moje gdzieś wsiąkły :-( .
Agatko moja koleżanka miała ureaplazme. Chodzimy do tego samego gina, obie miałyśmy zalecone po poronieniu wymazy na chlamydie, mykoplazme i ureaplazme. jej właśnie wyszła ureaplazma i jak Buzina brała dwa tygodnie unidox, jej M też. Potem robiła posiew po raz kolejny i wyszedł już cacy ;-) .Mają zielone światełko ;-).
A co do Twoich mdłości to może też masz masaż tajski żołądka ;-) ?
Ola może za wcześnie jeszcze ... Trzymam kciuki.
Buzina witaj w ogóle wśród nas. Przykro mi, że też dołączyłaś do naszego grona. Dla Twojego Aniołka zapalam [*].
Buziaki dla wszystkich
Pati trzymam kciuki żeby kocio wróciło, ja bym się zapłakała gdyby moje gdzieś wsiąkły :-( .
Agatko moja koleżanka miała ureaplazme. Chodzimy do tego samego gina, obie miałyśmy zalecone po poronieniu wymazy na chlamydie, mykoplazme i ureaplazme. jej właśnie wyszła ureaplazma i jak Buzina brała dwa tygodnie unidox, jej M też. Potem robiła posiew po raz kolejny i wyszedł już cacy ;-) .Mają zielone światełko ;-).
A co do Twoich mdłości to może też masz masaż tajski żołądka ;-) ?
Ola może za wcześnie jeszcze ... Trzymam kciuki.
Buzina witaj w ogóle wśród nas. Przykro mi, że też dołączyłaś do naszego grona. Dla Twojego Aniołka zapalam [*].
Buziaki dla wszystkich
Ostatnia edycja:
może Ty nie wiesz ze czujesz -ja jestem wykończona -czuję się jak worek terningowy
cieszę się oczywiście że ma tyle siły i tyle energii ale czasem to jak zderzenie z tirem

Moża zażyć sobie na gwiazdkę swój laptop 

nawet w czasie ciazy miałam tak nieznacznie jak Ty i ponoć to nic ważnego nie jest. Jesli tak mało jest przekroczone.. bo to jak określił nawet ostatni docent! że może to być nawet od zepsutego zęba!! Ale ja nie mam zepsutego zęba a CRP tak jak Ty...
wszystkiego czeba spróbować..