Cześć Kobietki
Znowu sobie pospałam, ale musze korzystac póki mam okazję
Neferet - to się cieszę, że porządkowanie zakończone...mam nadzieję, że zyczenie sie spełni i na wesele kuzynki pójdziecie z maleństwem już

Ale Ci dobrze, nastepna sobie w góry jedzie

Miłego i romantycznego weekendu życzę
lilijanna - no i dobrze, bo jak widać są takie co sie obraziły i już nie piszą, bo wątpię że do nas nie zaglądają..szkoda..Masz rację, mój organizm potrzebuje odpoczynku..Dobrze że jesteś na L4, bo widać, że Ty też go potrzebujesz... więc odpoczywaj!I mam nadzieję, że więcej takich sytuacji (omdlenia) przechodzić nie będziesz!
LucyF - śliczny suwaczek
kaira - to był tylko sen..
kobietka - ciesze się że decyzja podjęta
ewcia - fajnie, że znalazłaś zespół, fajnie sie zapowiada

My z moim K, wzieliśmy zespół "w ciemno", tylko z polecenia gościa od sali..nie słyszeliśmy ani jednego kawałak w ich wykonaniu, bo mówili, ze nie nagrywaja bo każde wesele jest inne. Jak weszłam na sale w dniu wesela, to sie troszkę podłamałam jak zobaczyłam reszte panów w średnim wieku...ale dzis wiem, ze nie zamieniłabym ich na żaden inny!Grali rewelacyjnie i wszystko na żywo!!!Żadnego podkładu nie mieli.I nie to że same disco polo, ale na prawdę wszystko

Nawet my musieliśmy sobie sprzęt załatwić żeby waca na pierwszy taniec puścić

Mam nadzieję, że TY tez bedziesz ze swojego tak zadowolona
Co to jest 7 kg
mysza - witaj

To raczej na pewno owulka
ilonka26 - trzymam kciuki!!! Mam nadzieję, że nie będzie tak źle..
just - ja w ciąży nie jestem , a jak chodzę po tym błocie, to ledwo zipię...
Agatka - biedna jesteś z tymi snami, ale w sumie często słyszę że kobietom w ciąży śnią się takie dziwne rzeczy

Czemu tak jest nie wiem, ale mam nadzieję, że wreszcie zaczną się piękne sny!
Faktycznie kangurek z Twojej córci
Asia(She) - mam nadzieję, że lepiej dziś u Ciebie???
Slodziutka - zaczynam się martwić o Ciebie..już tyle dni nic się nie odzywasz
GosiaLew - super że imprezka udana
A ja ide sobie włączyć płytke z wesela, jako że wczoraj 9 m-cy minęło..jejku leci ten czas jak szalony