• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

V_Jolka moja przyszła szwagierka też zakłada swoją działalność. też sklep z odzieżą. Też starała się o dotację. Czekała 30 dni na decyzję. Przyznali jej ją. Teraz musiała przedstawić kosztorys na co ta kwotę wyda z podziałem procentowym na różne cele (np. zakup towarów, zakup materiałów, wyposażenie sklepu, itp). Jak już to złożyła, to okazało się, że nim przeleją jej kasę, to jeszcze musi przejść 5-ciodniowe szkolenie z zakresu małej przedsiębiorczości. Problem polega na tym, że jeszcze nie ma terminu (może połowa marca), a ona już od stycznia ma lokal, za który musi płacić, a który na siebie nie zarabia. To jakaś paranoja!

Ilonka jak dziś samopoczucie?

Wczoraj wieczorem dostałam takich bóli podbrzusza, tak mnie ciągnęło jak jeszcze nigdy. Dziś jak szłam z psem na spacer myślałam, że odjadę. Przemęczenie chyba wychodzi... Marzę choć o 2 dniach spokoju i nic nierobienia...

Ostatnia edycja:
reklama
V_Jolka moja przyszła szwagierka też zakłada swoją działalność. też sklep z odzieżą. Też starała się o dotację. Czekała 30 dni na decyzję. Przyznali jej ją. Teraz musiała przedstawić kosztorys na co ta kwotę wyda z podziałem procentowym na różne cele (np. zakup towarów, zakup materiałów, wyposażenie sklepu, itp). Jak już to złożyła, to okazało się, że nim przeleją jej kasę, to jeszcze musi przejść 5-ciodniowe szkolenie z zakresu małej przedsiębiorczości. Problem polega na tym, że jeszcze nie ma terminu (może połowa marca), a ona już od stycznia ma lokal, za który musi płacić, a który na siebie nie zarabia. To jakaś paranoja!

Ja już taki kosztorys przedstawiłam dołączając go do wniosku
a jak będzie dalej zobaczymy...

Wiolka jak się dziś czujesz? Trzymaj się Skarbie, mocno Cię przytulam.
Ilonka witaj i miłego dnia :-)
Mysza no to fajnie, że skończyli i masz spokój ;-)
Alicja a ja dzisiaj będę robić śledziki na dwa sposoby, bo jednak ochota mi nie przeszła i śledzie zostały zakupione.
She to idzie weekend więc odpoczywaj. A robota poczeka. W styczniu firmy dochodów nie mają, a na VATy jeszcze czas.

Agatka, missiiss, Słodziutka, Aga - gdzie się podziewacie?
Aga jak tam Twój zwierzyniec?

Ostatnia edycja:
V_Jolka Ciekawe czy też Cię zaskoczą szkoleniem. Bo Asia jak się dopytywała o warunki przyznania to ani słowem o tym nie pisnęli. Mówili tylko o kosztorysie.

Liljanna moje firmy się wściekły i mają dochody. Do tego jeszcze 6 firm nie przyniosło mi dokumentów. W sobotę będę musiała iść do roboty. Jak nic. Już mi się wyć chce. A od poniedziałku chcę zacząć robić bilanse...

Dziewczyny, czy to normalne, że w 2 trymestrze ma się objawy z 1? Tzn wymioty, mdłości, zawroty głowy i wstręt do wszystkiego co jest jedzeniem? Zaczynam się o siebie martwić... Cokolwiek zjem staje mi to w gardle...

Ostatnia edycja:
To jak zrobimy kiedyś imprezkę forumową to wodzirej zapewniony -> v_jolka80. Pamiętam, że ktos dobry jest w gotowaniu...więc tylko znaleźć plener, zamówić pogodę u górali i można działać :-) :-) :-)

Fajnie że imprezka się udała.

Asiu Ty może lepiej zafunduj sobie to wolne. Należy Ci się!

To jak zrobimy kiedyś imprezkę forumową to wodzirej zapewniony -> v_jolka80. Pamiętam, że ktos dobry jest w gotowaniu...więc tylko znaleźć plener, zamówić pogodę u górali i można działać :-) :-) :-)

Fajnie że imprezka się udała.

Asiu Ty może lepiej zafunduj sobie to wolne. Należy Ci się!
Nie ma problemu!
Pisze się na to!!!!
A co do gotowania...
Każda z nas w czymś jest dobra, wiec żarełka raczej by nie zabrakło!

v_jolka80 oglądnęłam tą stronkę z ubrankami...śliczniutkie! Szczególnie dla dziewczynek. Koralowa sukieneczka jest cudna.

She do niedzieli jeszcze trochę! Asiu czy Ty wiesz już może czy będziesz mieć córę czy synka ?!?

reklama
Hejus obejus laseczki

A dziekuje za wszelkie gratulacje i całuje was wszystkie.

Ale wczoraj po tej wizycie u gina dowiedzialam sie ,ze prawdopodobnie bede rodzila naturalnie :szok::szok::szok:. Jak to sie odbywa wogole i czy bardzo boli,jesoo :zawstydzona/y::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry