Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W ciągu 2 dni świat mi stanął do góry nogami dla mnie.
Ciężko się pozbierać...poukładać to jakoś w całość muszę....![]()
Katkaa dziekuje Ci slicznie za informacje na temat genetyki.
Czyli wychodzi na to ze moge nigdy nie znalesc przyczyny:-(
Chyba zrobie te badania genetyczne ktore nie ma pewnosci ze cos wniosą do calej sprawy
Ilonka, jak ktoś wcinał dużo dużo dużo i nie załapał się na romanse z kibelkiem to może i realne by to było. Ale jak nie było w tym czasie dzień w dzień zawrotnych ilości jedzenia to może warto to skonsultować z lekarzem.Cieżarówki powiedzcie mi czy to normalne jak ktoś w przeciągu 9tc przybrał 7kg??
moja koleżanka jest w 9tc i stwierdziła, ze od początku ciąży przybrała już 7kgIlonka, jak ktoś wcinał dużo dużo dużo i nie załapał się na romanse z kibelkiem to może i realne by to było. Ale jak nie było w tym czasie dzień w dzień zawrotnych ilości jedzenia to może warto to skonsultować z lekarzem.
A pisząc te 9 tc to masz na myśli 9 tydzień ciąży, czy 9 tygodni, np. od 11 do 20 tc?