• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie znam Twojej historii Syla , ale skoro ciąża taka wysoka to dopiero ból, tak mi przykro..

Ja już z nikim nie rozmawiam o tym. Boję się, ale to jeszcze wcześnie. Mój M chyba nie umie rozmawiac o tym, to taki typowy facet, płkał raz w życiu, 10 minut, jak zmarła mu mama. A tak.. typowy facet, ale za to daje ogrom bezpieczeństwa. A to ważne dla Mnie.

reklama
Witam sie wieczorowa pora. Byłam u rodziców na 30 rocznicy slubu, potem wzieli nas do restauracji na kolacje, szampan i wrocilismy do domku.Oni sa dla mnie przykladem, tez bym chciala za trzydziesci lat tak kochac mojego M.

Mirka , Ala, super z Was dziewczyny. Trochę mylę na NK , ale chyba wiem które z Was są które. Jak tak na Was patrzę to sobie myślę,że nie fair jest ,że Nas to spotkało. Ostatnio widziałam dziewczynę w około 8 miesiącu jak paliła na przystanku.. Wkurza mnie to. A ja się tak pieszczę ze sobą. Umówiłam się z 3 ginekologami. Szukam tego jedynego . Hi hi.

Jeden z nich zajmował się mną w szpitalu, jedyny który coś powiedział o profilaktyce. Nie przyznał się ,że ma z żoną prywatną przychodnia, w innej miejscowości, 20 km ale znalazłam go w internecie i JADĘ!! ale się zdziwi. mam wizytę 21 lipca u niego.

w piatek ide do innego gina, zeby zbadal moje torbieliki, mam nadzieje ze wszystko bedzie juz ok. W sumie od dzisiaj mamy juz zielone swiatelko, wlasnie skonczyla mi sie trzecia@, ale poczekam jeszcze na opinie drugiego lekarza. Tak strasznie czekalam na ten dzien, a teraz sie boje i to bardzo

ja niestety jesli chodzi o urlop to dupa zbita ,niestety juz bylismyw maju.
Mam co prawda jeszcze troche dni urlopu ale zbieram na pozniej.kupilismy niedawno nowe mieszkanko ,ktore niestety sie jeszcze buduje ,ale przynajmniej mam o czym myslec .Jaka kuchnia ,lazienka i takie tam.

mój ginek jest w porządku, wysłucha, doradzi i jak bada to jest taki delikatny, że szok, naprawdę go lubię:-)I narazie nie chcę go zmieniać, zobaczymy jak bedzie..

witaj mkami77, jeszcze Cie tu nie widziałam. Ale też jestem nowa.. Amsterdam. Wybieram się do Ciebie w wakacje. Mam tam gdzieś szwagra. Ale najpierw Turcja i słoneczko..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry