Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

karolciu nie bylam na becie bo dzis ide do lekarza na 18....powiedzial zeby przyjsc i zobaczymy...troche sie stresuje bo ten lekarz posyla do szpitala na kilka dni jak tylko cos mu nie pasuje(a zwlaszcza z jajnikami-a ja niestety mam polipy)no i tam robi wszystkie badania...wiec nie bede juz latac tylko pojde i zobaczmy....niewiem czemu ale ta beta mnie przeraza....jakos boje sie ja zrobic zeby nie wyszla za niska....moze i jestem glupia ale przy dziewczynkach mialam robione badania dopiero w 3 mc a usg w 18tc i dotrwalam do 23tc.... a przy poprzednich dwoch ciazach wszystko bylo robione od razu-kupe kasy poszlo bo wszystko prywatnie i szybko te ciaze sie skonczyly bardzo wczesnie...ja czuje ze to dzidzius...i ze tym razem bedzie dobrze bo dzieki forum mam juz pewna wiedze))
Będzie dobrze...
zobaczysz...
Ja, czarownica, ci to mówie;-)