• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, za czerwcówkami:

SMS z 18:52:
" Miałam cesarkę malutki ur się o 15:10 54cm 3400g 10pkt jest najsłodszym cukiereczkiem"

Ewela GRATULACJE!!! Czekamy na Was i zdjątka!!! Buziaki

Ewela - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przeczytałam tą wiadomość rano. Byle więcej takich!

A ja rozmawiałam wczoraj z moją kuzynką, która obecnie mieszka we włoszech, że znowu jest w ciąży! Już bidulka dwa razy poroniła i znowu ciąża jest zagrożona i musi leżec plackiem! Jest w 6tc i już schody. Ostatnio poroniła w listopadzie! Czy to wszystko nie może być inaczej? Dobrze, ze ma już fajnego synusia 2 - u latka.
Trzymam za nią kciuki, za siebie i za Was wszystkie!

Czesc dziewczyny i ja sie witam niedzielnie narazie sie tylko witam bo troszke nadrabiania mam z tego co widzialam to mamy kolejnego dzieciaczka na forum:-)

Ewela gratuluje serdecznie!!!

KOchane wpadam się niedzielnie przywitać i życzyć miłego przyszłego tygodnia :)
Ewelka, GRATKI WIELKIE I DUUUŻO ZDRÓWKA DLA CAŁEJ RODZINKI!!!!
Aniołki, nie martw się na zapas, na pewno wsio będzie ok-ja nieźle imprezowałam na wyjeżdzie urlopowym nie wiedząc, że jestem w ciąży, a później taka wiadomość, więc też się martwiłam, ale podobno jak się nie wie, to się nie liczy;)"ucha" do góry!!!
mamaAmelusi, Kochana, gdzieś Twoje dwie krechy przegapiłam:( gratuluję Ci ogromnie!!!!co do bóli krzyżowych, to na początku miałam przeróżne, zwłaszcza takie, które raczej kojarzyły się z @, ale przeszły.
wiecie, czasem mam wrażenie, że te wszystkie nasze bolączki ciążowe, to w dużej mierze wielkie oczy naszego lęku związanego z poprzednimi doświadczeniami niestety, chociaż nie wolno ich bagatelizować...
Daaa, jak tam Twoje smopoczucie?boszesz, to już 21 tydz!!!ale leci ten czas, kiedy ja doczekam....zapisałaś się do szkoły rodzenia?

a ja dalej zdycham, upały mnie wykańczają.mało tego myślałam, że w miarę upływu czasu będzie coraz lepiej, a tymczasem apetyt tracę, coraz więcej rzeczy śmierdzi, mdłości coraz "wyżej w przełyku", siły na nic nie mam.chyba jednak zdecyduje się na jakieś krótkie zwolnienie, bo ostatnio w pracy to szaleństwo było i do domu z bólem brzucha już wracalam.

buziam Was Wszystkie mooocno!!!

reklama
No i doszlam do konca juz wiem mniej wiecej co sie dzieje a wiec zaczynam odpisywanie:-)

Slodziutka zgadzam sie z toba w 100 procentach za duzo tych badan i tego wszystkiego ja tez z jednej strony sie ciesze ze wiem w jakim kierunku robic badania i co prawdopodobnie bylo przyczyna mojej straty ale z drugiej tak jak kazda z nas tutaj nie chciala bym tego wszystkiego przechodzic no ale coz los chcial inaczej i trzeba stawic temu czola:tak:
Carri cudowne pierwsze zdjecia, przesliczny zakup ja jak dowiedzialam sie ze moja siostra jest w ciazy to tez jej kupilam takie malutkie paputki z rozowym kwiatuszkiem bo obstawialam ze to dziewczynka no i sie sprawdzilo:-)
Agnieszka0240gratulacje postepow dla coreczki zanim sie obejrzysz a mala bedzie juz chodzic a co do siadania to chyba kazdy maluszek sie zlosci jak mu nie wychodzi heh:-D
Aga34 sliczne zdjecia coreczki, urocza jest.
Aniolki ciesze sie ze dzieciatko dobrze sie rozwija i mocno trzymam kciuki aby te przeswietlenia nie zaszkodzily musisz byc dobrej mysli i wierzyc bo my wszystkie tu wierzymy razem z toba zobaczysz kochana bedzie dobrze przytulam mocno zeby dodac ci troszke otuchy;-)
Julitka80 ja osobiscie mysle ze zwolnienie to dobry pomysl odpoczniesz sobie troszke , bedziesz miala czas tylko dla siebie po co masz sie meczyc z mdlosciami w pracy jezeli masz mozliwosc to bierz zwolnienie i odpoczywaj:-)

A u mnie wszystko w porzadku wczoraj bylismy u siostry mojego M ktora dwa tygodnie urodziala synka malutki jest przeslodki i szczerze wam powiem ze dobrze znioslam wizyte nie bylo mi przykro ani nic z tych rzeczy. U mnie dalej upaly ale ja sie bardzo z tego ciesze bo uwielbiam slonce na za tydzien mamy juz zaplanowany wypad nad morze i wszystko wspaniale tylko jest jeden minus ehh musze stroj kupic mam nadzieje ze znajde cos sensownego i bede sie w nim dobrze czula :-) Milej niedzieli zycze!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry