Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A moje staranka już tuż, tuż. W piątek idę do gina i zapadnie ostateczna decyzja, ale mam przeczucie, że wszystko jest ok.
Dzieńdoberek!
Witam Wszystkie poniedziałkowo!
Ewelina - trzymam kciuki!
Czesc dziewczynki.
U mnie dzis humor jakis nijaki...Z Arturem cos ostatnio znowu nie mozemy sie dogadac i jestesmy oboje uparci i zadne nie potrafi ustapic...Ach...
Teraz sobie siedze sama z Julcia w domku i mam tyci czasu dla siebie.Moj maz pojechal ogladac mecz z kolegami i kibicowac Niemcom...
Julcia sobie lezy kolo mnie,bawi sie zabawkami i sie smieje:-).Juz nie wyobrazam sobie zycia bez niej.Teraz to jest dopiero wesolo i to dopiero jest szczescie:-)
Narfa, gratuluję serdecznie i masz rację, trzeba być dobrej myśli, torbiele sio, a leki pomogą!!! Odpoczywaj!!! jesli mogę zapytać to jak długo staraliscie się o dzidzię? Wiesz, takie informacje podnoszą na duchu :-)![]()
odebrałam dzisiaj po 3 tygodniach wyniki histo - diagnoza brak zaśniadu - kamień z serca. Dowiedziałam się przy okazji co było przyczyna poprzednich poronień. Moja macica była pełna ZROSTÓW, które uniemożliwiły zagnieżdżenie się i rozwój zarodków. Z jednej stron ulga bo wiem co było a z drugiej zal do siebie, bo przecież zanim zaszłam w ciążę mogłam zrobić USG oceniające stan macicy ;(