• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam

Narfa - moje gratulacje, a torbiele na pewno szybko znikną, trzymam & za to :-)

V-Jolka ty to lepiej najpierw wyzdrowiej a potem dopiero do pracy. Dobrze, ze jeszcze czasem zdrowy rozsądek dochodzi do głowy ;-)

Słodziutka to oby krwiak szybko zniknął, pewnie stąd miałaś te plamienia wcześniej.

Sorki dziewczyny, że tak wybiórczo, ale do pracy zaraz idę a spałam prawie do 11. Z tym spaniem to jest straszne. Jak wstaję rano do pracy to potem zaraz wyrko mi się tylko marzy.
A mi się udało umówić na wizytę, mam w piątek na 14.30 i żeby umówić się dzwoniłam przez infolinię Warszawską, bo w Gdańsku panie w recepcji ciągle nie mają ochoty odebrać telefonu.

reklama
Witam kobietki :) nie pamiętam co która pisała niestety ale nadgoniłam :-)
Trzymam kciukasy za wszystkie fasoleczki no i pozytywne wyniki badań :tak::tak: będzie dobrze
A ja muszę umówić się na wizytę do gina ale zapieram się rękami i nogami bo idę do nowego i będę musiała wszystko opowiadać no ale nie ominie mnie to.... dziś muszę się umówić....
--WY!!!!

hej Kobietki :) troszkę ostatnio nie pisałam, ale jak zwykle miałam urwanie głowy... oczywiście jestem na bieżąco, tyle tylko, że nie mam czasu żeby każdej odpisać z osobna... wybaczcie Kochane :*:*

Ja wkroczyłam właśnie w 13 tydzień, a jutro na 15-tą wybieram się na usg i prenatalne... trzymajcie kciuki bo strasznie się martwie... nie wiem, jak to będzie - krwiak nadal jest, bo cały czas krwawie lub plamię :( mam tylko nadzieje, że dzidziulek ładnie sobie rośnie. No i w sumie to się cieszę, że mam zajęcie bo przynajmniej nie myślę zbyt duzo..

Pozdrwienia i buziaki :*

Jestem po wizycie...wyniki Testu UroGin bez zarzutu, czyściutko, czyli wszystko ok...ale to jedyna dobra informacja...siedzę i ryczę, jak to po wizycie...ech...(piszę, jakby kto pytał).

Czy któraś z WAS miała robione badanie drożności jajowodów???:zawstydzona/y:

ewelinko a co się chciałaś dowiedzieć o tym badaniu ?
Ja nie miałam robione ale znam osoby które miały...i od razu później zafasolkowały :-)
Bo rozumiem że chodzi o HSG.

Ostatnia edycja:
Tutaj na stronie mojego lekarza znalazłam krótką informację o tym badaniu Leczenie niepłoności - Rogiewicz.pl

Możesz napisać do olkale, bo ona robił. Starała się o dzidzię dość długo i po badaniu od razu zaszłą w ciążę...ale to podobno częste.

Bardzo Ci dziękuję!!!!!
To już zaczynam się bać, jak się naczytałam :zawstydzona/y:
Wiem, że po tym badaniu i udrażnianiu wielu parom sie udało, ale mojej gin chodzi tylko o spr. drożności, żeby przygotować do ewentualnej inseminacji, bo chyba to mnie czeka...w każdym razie na dzień dzisiejszy, bo wyniki P znów sie obniżyły (znaczy znów problemy z ruchliwością żołnierzy)....mam mętlik w głowie z tego wszystkiego...

Z tego co pamiętam to ona nie pisała że to jakiś straszny ból...że raczej normalny tylko dziwne uczucie.
Ale później wszystko zostało jej wynagrodzone :-)
Niepotrzebnie sobie myśli plątasz...jesteś pod dobrą opieką i na pewno lekarz coś zaradzi.
Trzymam kciukasy &&&

reklama
Z tego co pamiętam to ona nie pisała że to jakiś straszny ból...że raczej normalny tylko dziwne uczucie.
Ale później wszystko zostało jej wynagrodzone :-)
Niepotrzebnie sobie myśli plątasz...jesteś pod dobrą opieką i na pewno lekarz coś zaradzi.
Trzymam kciukasy &&&

Wiem kochana...wiem...ale człowiek już taki głupi jest...wychodzi myślami na "ZAŚ"...
Jeszcze raz dziękuję :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry