• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a u mnie dzis trzy tygodnie minely...ale czas leci...szkoda tylko ze brzuszek nie rosnie...ech...ale z drugiej strony to juz blizej pierwszej @ no nie?|????kurcze....

Agulka u mnie niewiele ponad trzy tygodnie... własnie męzowi mówiłam dzisiaj jak widzieliśmy te rodzinki z maluszkami czy panie w ciąży na odpuście...że nie mówiąc już o pierwszym poronieniu :-(:-(:-(:-( to już mogłabym...być drugi raz w ciąży.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Witam dziewczynki :-)
marlenka wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń które siedzą w głębi serca, aby każdy następny dzień dawał ci nadzieję na lepsze jutro:-):-):-)

miruś szkoda , że @ przyszła ale w nastepntm cyklu juz sie nie pojawi mówię Ci :tak::tak::tak::tak:

a ja dzis tylko na chwile jestem strasznie zmęczona w pracy nie działa nam klima mamy 30 stopni nie mozna funkcjonowac normalnie stopy sobie poodparzałam kurna bo pełne buty musimy mieć nie wiem co za debil to wymyślił wrrrrrrr
do tego teraz złapałam jakiegoś dola i ryczec mi sie chce nie wiem co sie ze mną dzieje, po pracy poszlismy na zakupy i chciałąm kupic jakies buty do pracy i oczywiscie jak na złość nie bylo nic odpowiedniego

Załączniki

• galeria%20anne%20geddes%2060[1].jpg
    galeria%20anne%20geddes%2060[1].jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Miruś idz tylko się oszczędzaj bo brzuszek boli :-D

Agula a ja na pażdziernikowych mamach...i lutówkach...:-(:-(:-(

Sylwuś 10 minut??? heheheh od ponad 20 zaczyna się spalanie tłuszczu dopiero :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry