• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczynki, ja juz w pracy:-)
tradycyjnie niewyspana...ahhh jak ja nie lubie tak rano wstawac, nie zdążyłam kudłów wysuszyc i siedze z mokrymi włosami...dzis troszke chlodniej! mam nadzieje ze pogoda całkiem sie nie spieprzy bo bedziemy uciekac spod tego namiotu!!

miłego dnia
i nie dołujcie sie kochane!!

Witajcie!

od poniedziałku mam małego dołka...sama nie wiem dlaczego, ale mam, złozyło sie na to wiele czynników, miedzy innymi to ze nie udało nam sie teraz zaskoczyc...poza tym ciągłe gadanie o dzieciach, wózkach, ogladanie brzuszków troche mnie dobija.....postanowiłam wiec ze narazie zrobie sobie małą przerwe z BB, tzn nie wiem czy mi sie uda całkowicie odciac sie ,ale sporóbuje....musze odpoczac od myslenia o dziecku...moze wtedy samo przyjdzie........

Witajcie.....
Mordoklejko...nie smutaj sie nastepnym razem się uda a najgorsze jest to,że jeżeli bardzo bardzo chcemy "zaskoczyć"-to sie nie udaje...musisz troche wyluzować wiem ,że łatwo mi sie mówi ale ze mną właśnie tak było...Głowa do góry bedzie dobrze!!!!!!

reklama
Kochana Modroklejko. nie zostawiaj nas, przykro mi, że masz dołek, ale i mi on się często zdarza, tylko, ze jak pogadam tutaj z Wami, to mi mija, nam też się nie udało tym razem, ale może uda się następnym...Ja staram się nie myśleć cały czas o fasolce, chociaż strasznie jej chcę, rybko, jak za pierwszym razem się nie uda, to jeszcze nie koniec świata, przecież z zachodzeniem jako takich problemów nie miałaś ani Ty ani ja, więc głowa do góry, może nasze organizmy poprostu nie były jeszcze gotowe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry