• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

niusi-nie smutaj...kazdy ma gorszy dzien, juro będzie lepszy...zobaczysz...
ja uciekam pod prysznic bo sie spocilam na tym stepperze:-) hehe

reklama
jakos z dnia na dzien jest coraz gorzej dół mi sie pogłębia :-( ide spać nie będe wam psuć humorków 3majcie sie dziewczynki slodkich snów wam zycze jutro pewei mnie nie bedzie, ani pojutrze ;-( do konca tygodnie pacuje do 21 wolne mam dopiero w poniedzailek moze uda mi sie zajzec do Was

syluś miłego weekendu pod namiotem wypocznij i uważaj na komary :-)

DOBRANOC !!!!!!!!!

JAK pomysle ze ja w sierpiu wracam do pracy to mnie trzesie aj znowu bedzie ciezko
mirus jak ja CI zazdroszcze ogrodeczka ... Bo w bloku to mozna tylko jobla dostac
Ja tez wchodze na grudniowki i jest ciezko a przy pierwszej stracie moje dzieciatko miałoby juz 10 miesiecy

niusa nie smutaj sie ja tez czesto mysle o moich aniołkach Ale jak troszke wypłaczemy tu na forum jest łatwiej dalej zyc ... bo komu jak nie nam mamy sie zalic

Dziewczynki optymistycznym akcenten chcę zakończyć mój pobyt dzisiaj na BB

Będzie dobrze!! Trzeba w to wierzyć i tej mysli się tylko trzymać...!!!!

Dobranoc dziewczynki kochane..jutro powinnam byc ale nie wiem kiedy!!!

Słodkich snów.. i zimnych...

pappatki

Angeliczko....naprawdę się martwię...

Maggiee również

wiecie co wszystko mnie drażni jakas nerwowa jestem i niestety meliska nie pomaga ciagle bym tylko plakała mykam moze zajze jutro do poludnia jak zdążę papatki :-)

witaski!
ja tylko na chwilke przyszlam sie przywitac i zyczyc udanej imprezy! dzis musze sie polozyc szybciutko, a przed tym przytulanki.:-);-) Jutro ide na nastepna rozmowe w sprawie pracy, mam troszke nerwa, potem jade do urzedu, potem do ginka wiec jutro mnie nie bedzie. W sobote slub w niedziele poprawiny wiec chyba dopiero w pon do was wpadne.Milego weekendu wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry