gosiaczek12344
Aktywna w BB
a jeszcze dodam że ten facet, który Cię tak potraktował nie był Ciebie wart! koniec kropka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, a teraz zaczęłam pisać pamiętnik żeby kiedyś moje dziecko mogło przeczytać jak bardzo sie starałam o nie jak było wyczekane i kochane żeby nauczyć je ,że wszystko trzeba doceniać bo nie zawsze wszystko jest proste i nie zawsze udaje sie to co udać sie powinno.

)

, i coś czuję przez skóre ,że mi migdały będą usuwać, ale jak mam mieć spokój i komfort, że dzidzi nic nie zagrozi to sie zgodze, choć średnio to przyjemne pewnie ,ale jak będzie mus to mus, i znowu kopa i odwage mam dla dziecka, bo jakby mi wycięli te migdały to by było pozamiatane (ja choruje tylko na gardło), jeśli już bym nie chorowała to nawet zima by mnie nie powstrzymała przed starankami:-);-)
Może któraś z Was miała usuwane?Ciekawe czy to sie robi pod narkozą czy jak taki zabieg chyba bym wolała spać wtedy bo mam mega odruch wymiotny i wielką wyobraźnie.mysle ze nie dla mnie .....po ponad 2 latach zwiazku facet jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy zostawil mnie piszac "zawsze mozesz usunac", potem strata dziecka....wiec w co mam jeszcze wierzyc, zwlaszcza ze mam 38 lat.....ehhh zmarnowalam swoje zycie teraz wiem co tak na prawde ma sens w zyciu, ale na to juz za pozno.