EwelinaK26
Fanka BB :)
Witam was Kochane
zjola oj doczekamy się doczekamy
Ja mam nadzieję że jak boćki zaczną szykować się do odlotu to zostawią nam kruszynkę w kapuście
gosiaczek12344 jak to mówią w kupie raźniej
kto jak nie my zrozumiemy co druga z nas odczuwa.... opowiadanie śliczne
onaxx mi nawet moja matka powiedziała że lepiej że się tak stało....... ale nie komentuję tego za swoje słowa odpowiedni komentarz odemnie dostała......
agamati przytulam syneczka kurcze i jak zareagował??? Wiadomo coś weterynarz coś mówił czemu....???
agniesiar ja miałam ok 2 tygodni, ale dopiero potem w 60 dniu po zabiegu dostałam @@
VJolka I ja tak myślę że jak już będziemy na swoim to maleństwo będzie z nami rosnąć zdrowo
Dziewczyny jak macie dni płodne to też macie taaaaaką ogromną ochotę na swoich facetów ja wczoraj ojjjj działo się działo
Lilianko co tam u ciebie kobitko nasza???
ewcia3004 i u ciebie co tam słychować???
Buziaki
zjola oj doczekamy się doczekamy
gosiaczek12344 jak to mówią w kupie raźniej
onaxx mi nawet moja matka powiedziała że lepiej że się tak stało....... ale nie komentuję tego za swoje słowa odpowiedni komentarz odemnie dostała......
agamati przytulam syneczka kurcze i jak zareagował??? Wiadomo coś weterynarz coś mówił czemu....???
agniesiar ja miałam ok 2 tygodni, ale dopiero potem w 60 dniu po zabiegu dostałam @@
VJolka I ja tak myślę że jak już będziemy na swoim to maleństwo będzie z nami rosnąć zdrowo
Dziewczyny jak macie dni płodne to też macie taaaaaką ogromną ochotę na swoich facetów ja wczoraj ojjjj działo się działo
Lilianko co tam u ciebie kobitko nasza???
ewcia3004 i u ciebie co tam słychować???
Buziaki